Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 30 au un suflet de artist

Născuţi în ziua 30: Creativii

Ziua de naştere 30: Personalitate

Dăruiţi cu sensibilitate, dragoste pentru frumos şi o doză neobişnuită de creativitate, cei născuţi pe 30 au un suflet de artist. cifra 30Caută armonia, sunt inspiraţi, au talent şi simt pornirea să-l manifeste, dacă nu prin profesie, măcar ca hobby sau în viaţa de fiecare zi. Sunt simpatici, entuziaşti, îşi fac repede prieteni, au darul vorbirii şi foarte multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-şi focalizeze energiile pentru a-şi exploata potenţialul.

Ziua de naştere 30: Defecte

Dezordine, lipsă de consecvenţă, superficialitate, stări de spirit schimbătoare, încăpăţânare
numerologie 1
Ziua de naştere 30: Dragoste

Fermecători, seducători, tandri şi iubitori cuceresc fără efort. Totuşi, au tendinţa de a-şi controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 − = 24

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie