Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cele 3 diferente principale dintre un semineu si un termosemineu: alege sa cumperi inspirat

Nu, nu sunt unul si acelasi lucru: intre un termosemineu si un semineu exista diferente semnificative, in ciuda denumirii aproape similare. Termosemineul este un focar tip centrala, tine cont de acest aspect.

Te va ajuta sa intelegi mai bine deosebirile dintre cele doua mari categorii de surse de incalzire. Iar daca nu esti 100% convins de criteriile ce le diferentiaza, iti venim in ajutor cu acest scurt ghid explicativ. Enjoy!

Termosemineul nu este o sursa alternativa de incalzire

Functionarea acestui sistem de incalzire este strans legata de energia electrica. Cu alte cuvinte, daca nu ai curent, nu vei avea nici apa calda. La polul opus, semineul e – intr-adevar – o sursa alternativa de incalzire, ce poate functiona exclusiv pe baza anumitor tipuri de combustibil. Iti recomandam gama de top de termoseminee, astfel incat sa faci o buna investitie pe termen lung. Cele din categoria low cost pot suferi daune totale daca se intrerupe curentul pe perioada arderii / in timpul functionarii. Exista cazuri frecvente.

Termosemineul are nevoie de un sistem complex de instalatii

Daca vrei sa instalezi acest focar tip centrala in locuinta ta, trebuie sa o faci doar cu ajutorul unui instalator priceput. Vei avea nevoie de un sistem de instalatie complex si eficient, care implica mai multe tipuri de accesorii: pompe, tevi, senzori, puffer, automatizari. Exista magazine de top, care iti asigura si partea de montaj atunci cand cumperi un astfel de sistem de incalzire. Cu alte cuvinte, te scapa de efortul de a gasi cel mai bun profesionist si se asigura ca produsul pe care l-ai achizitionat este instalat 100% perfect.

Design-ul: nu arata exact ca un semineu clasic pe lemne

Daca ai in minte imaginea clasica a semineului pe lemne, sa nu ai o surpriza cand descoperi cum arata un termosemineu. Dar asta nu inseamna ca, cel din urma, nu poate avea un design atractiv. Din contra! Exista multe optiuni pe piata, chiar si variante de personalizare, care te ajuta sa impregnezi locuintei tale un aer aparte. Poti aduce o contributie estetica valoroasa prin intermediul unui sistem de incalzire ca acesta. E important ca, atunci candcautitermosemineul ideal pentru casa ta, sa ai multe optiuni din care sa alegi.

Cumpara un termosemineu de calitate premium: profita de reducerile uriase de la Seminee-expert.ro

Cel mai performant si mai atractiv focar tip centrala se gaseste in oferta de la Seminee-expert.ro. Acum si la pret avantajos, pentru ca reducerile se tinlant in acest mediu de achizitie. Poti sa urmaresti online oferta acestui magazin si sa te consulti cu expertii pentru a face o alegere inspirata, pliata pe nevoile locuintei tale, fie ca vrei sa achizitionezi un sistem de incalzire sau accesorii seminee. Cei de la Seminee-expert.ro itiofera o garantie de 5 ani la fiecare produs achizitionat si – atentie! – iti asigura mentenanta pe toata perioada garantiei. Daca vrei sa faci o investitie buna, pe termen lung, atunci nu exista nicio indoiala: Seminee-expert.ro este partenerul ideal pentru incalzirea casei tale.

Anual, echipa acestei companii participa la pregatiri tehnice organizate de cei mai mari producatori de seminee din lume. Tine pasul cu toate noutatile si inovatiile din domeniu si aduce in casele oamenilor cele mai eficiente, durabile, atractive si performante surse de incalzire. Prinde reducerile de sezon si cumpara un produs pe care sa ilfolosesti pentru multi ani de acum incolo. Fii gata sa intampini anotimpul geros!

Date de contact:

Tel: 0721 280 587

E-mail: office@seminee-expert.ro

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Care sunt sensurile cuvântului “criţă”? Probabil că cei mai mulţi …
Corespondenta la redactie