Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cele mai noi sisteme de podele: pardoseli epoxidice de ultima generatie

Atat pentru protectia, cat si pentru decorarea pardoselilor din beton, cea mai buna solutie la ora actuala este gama de pardoseli epoxidice, cu un aspect estetic superior.

Aceste suprafete se preteazaatat pentru lucrarile industriale, cat si in proiectele rezidentiale, asigurand un nivel superior de protectie la solicitari mecanice sau la conditii agresive de utilizare.
Luciul intens al acestor pardoseli industriale creeaza un efect vizual deosebit, usurinta in curatare fiind un alt beneficiu de top pe care il asigura suprafetele. Descopera mai multe detalii depre cele mai noi sisteme de podele de pe piata si investeste inspirat in constructii.

Ce sunt pardoselile epoxidice si din ce sunt concepute?

Pardoselile epoxidice reprezinta o categorie populara a pardoselilor industriale, ce are la baza rasinile care ii poarta numele. Suprafetele sunt continue, nu contin imbinari sau rosturi, pentru ca sunt aplicate in forma lichida.
Rasinile epoxidice colorate nu au solventi si permit o arie larga de utilizare a suprafetelor, mai ales datorita aspectului estetic deosebit pe care il confera. Pardoselile de acest tip au un rol protector, fiind o solutie optima pentru a decora sau proteja suprafetele din beton. Sunt pardoseli foarte cautate pe piata.

Un sistem de pardoseli de generatie noua, MASTERTOP 1273

Performantele pe care le asigura sistemul de generatie noua al pardoselilor MASTERTOP 1273 se remarca la nivelul fiecarui proiect. Suprafetele concepute din rasinaepoxidica sunt extrem de rezistente la actiunea agentilor chimici, la presiune, dar si la abraziune.

De asemenea, asigura o protectie ignifuga de clasa Bfl-s1 si au o durata de intrebuintare foarte lunga. Grosimea pardoselilor poate sa varieze in functie de proiect si de necesitatile spatiului. Acest sistem de pardoseli este adecvat, inclusiv, incaperilor cu forme complexe.

Usurinta in intretinere, un aspect esential pentru noile generatii de proprietari

Datorita evolutiei tehnologiei, noua generatie de proprietari si locatari ai spatiilor, cauta in mod special solutii pentru a-si usura efortul zilnic. Usurinta in intretinere, arata studiile efectuate de specialisti, este unul dintre cele mai importante criterii pentru a lua o decizie de achizitie. De acest aspect tine seama si sistemul de pardoseli MASTERTOP 1273, care faciliteaza procesul de ingrijire. Suprafetele se curata extrem de usor, nu prezinta rosturi si imbinari si nu permite acumularile de praf. Exploatate corect, sunt durabile.

Iata peste ce suprafete mai vechi se pot aplica pardoselile epoxidice

Pentru a economisi resurse si timp, multi dintre proprietarii de spatii aleg sa aplice pardoseli epoxidice peste suprafetele vechi, anterioare, cum ar fi: podelele vechi din rasini, placi ceramice, beton degradat, mozaic si asa mai departe.
Gama foarte variata de culori si de texturi, permite un grad mare de versatilitate al acestor tipuri de suprafete. Pentru ca izoleaza 100% suportul pe care sunt aplicate, pardoselile de acest tip devin solutia optima a zilelor noastre pentru a imbunatati vechile lucrari de constructii.

Apeleaza la Pardoseliindustriale.ro pentru pardoseli epoxidice de calitate

Reprezentata de o echipa de experti de top, Pardoseliindustriale.ro este o firma de succes din domeniul pardoselilor.
Are peste un deceniu de activitate constanta, timp in care a dezvoltat un vast portofoliu de lucrari. Se ocupa atat de proiecte industriale, cat si de proiecte civile, garantand maximul de calitate. Cei de la Pardoseliindustriale.ro tin pasul cu toate evolutiile din industrie si lucreaza cu tehnologii moderne.

Alege intotdeauna doar pardoseli industriale de top. Achizitioneaza intelept!

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie