Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cele mai noi sisteme de podele: pardoseli epoxidice de ultima generatie

Atat pentru protectia, cat si pentru decorarea pardoselilor din beton, cea mai buna solutie la ora actuala este gama de pardoseli epoxidice, cu un aspect estetic superior.

Aceste suprafete se preteazaatat pentru lucrarile industriale, cat si in proiectele rezidentiale, asigurand un nivel superior de protectie la solicitari mecanice sau la conditii agresive de utilizare.
Luciul intens al acestor pardoseli industriale creeaza un efect vizual deosebit, usurinta in curatare fiind un alt beneficiu de top pe care il asigura suprafetele. Descopera mai multe detalii depre cele mai noi sisteme de podele de pe piata si investeste inspirat in constructii.

Ce sunt pardoselile epoxidice si din ce sunt concepute?

Pardoselile epoxidice reprezinta o categorie populara a pardoselilor industriale, ce are la baza rasinile care ii poarta numele. Suprafetele sunt continue, nu contin imbinari sau rosturi, pentru ca sunt aplicate in forma lichida.
Rasinile epoxidice colorate nu au solventi si permit o arie larga de utilizare a suprafetelor, mai ales datorita aspectului estetic deosebit pe care il confera. Pardoselile de acest tip au un rol protector, fiind o solutie optima pentru a decora sau proteja suprafetele din beton. Sunt pardoseli foarte cautate pe piata.

Un sistem de pardoseli de generatie noua, MASTERTOP 1273

Performantele pe care le asigura sistemul de generatie noua al pardoselilor MASTERTOP 1273 se remarca la nivelul fiecarui proiect. Suprafetele concepute din rasinaepoxidica sunt extrem de rezistente la actiunea agentilor chimici, la presiune, dar si la abraziune.

De asemenea, asigura o protectie ignifuga de clasa Bfl-s1 si au o durata de intrebuintare foarte lunga. Grosimea pardoselilor poate sa varieze in functie de proiect si de necesitatile spatiului. Acest sistem de pardoseli este adecvat, inclusiv, incaperilor cu forme complexe.

Usurinta in intretinere, un aspect esential pentru noile generatii de proprietari

Datorita evolutiei tehnologiei, noua generatie de proprietari si locatari ai spatiilor, cauta in mod special solutii pentru a-si usura efortul zilnic. Usurinta in intretinere, arata studiile efectuate de specialisti, este unul dintre cele mai importante criterii pentru a lua o decizie de achizitie. De acest aspect tine seama si sistemul de pardoseli MASTERTOP 1273, care faciliteaza procesul de ingrijire. Suprafetele se curata extrem de usor, nu prezinta rosturi si imbinari si nu permite acumularile de praf. Exploatate corect, sunt durabile.

Iata peste ce suprafete mai vechi se pot aplica pardoselile epoxidice

Pentru a economisi resurse si timp, multi dintre proprietarii de spatii aleg sa aplice pardoseli epoxidice peste suprafetele vechi, anterioare, cum ar fi: podelele vechi din rasini, placi ceramice, beton degradat, mozaic si asa mai departe.
Gama foarte variata de culori si de texturi, permite un grad mare de versatilitate al acestor tipuri de suprafete. Pentru ca izoleaza 100% suportul pe care sunt aplicate, pardoselile de acest tip devin solutia optima a zilelor noastre pentru a imbunatati vechile lucrari de constructii.

Apeleaza la Pardoseliindustriale.ro pentru pardoseli epoxidice de calitate

Reprezentata de o echipa de experti de top, Pardoseliindustriale.ro este o firma de succes din domeniul pardoselilor.
Are peste un deceniu de activitate constanta, timp in care a dezvoltat un vast portofoliu de lucrari. Se ocupa atat de proiecte industriale, cat si de proiecte civile, garantand maximul de calitate. Cei de la Pardoseliindustriale.ro tin pasul cu toate evolutiile din industrie si lucreaza cu tehnologii moderne.

Alege intotdeauna doar pardoseli industriale de top. Achizitioneaza intelept!

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie