Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Copiii oltenițeni invitați la un concurs de bicilete la Călărași

Sâmbătă, 4 iunie a.c., la Călărași se va desfășura Concursul ”Prima bicicletă”, pentru copii cu vârste între 5 și 12 ani.

Concurs Biciclete
Pentru acest concurs s-a dat deja startul înscrierilor, competiția se va desfășura pe Plaja Mare din Călărași. Toţi concurenţii vor traversa gratuit braţul Borcea cu bacul, în jurul orelor dimineții.

La înscriere sunt disponibile câteva curse:

  • Competitiv-MIXT Nivel 4 pentru categoriile de vârstă 5-6 ani
  • Competitiv-Masculin, Nivel 4 pentru categoriile de vârstă 7-8, 9-10 si 11-12 ani
  • Competitiv-Feminin Nivel 4 pentru categoriile de vârstă 7-8, 9-10 si 11-12 ani
  • Agrement | Open (cursă nepremiată, deschisă însoțitorilor & începătorilor)

Înscrierile se închid miercuri, 25 mai a.c., la ora 23,59.

Mai multe detalii și înscrierile aici:
Calarasi Cycling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 9 =

80 − 70 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie