Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

De unde a avut Țone Petre bani pentru miile de materiale electorale cu care a inundat Oltenița? Se dau pe ascuns pomeni cu tentă electorală?

Potrivit surselor noastre, peste 20.000 de pliante și afișe electorale cu Petre Țone în prim plan s-au împrăștiat prin Oltenița în locuințe, pe străzi, lipite de garduri, stâlpi, la stadion, peste tot. Pe lângă faptul că acestuia îi este străină procedura de respectare a legilor cu afișe, aceleași surse neoficiale ne transmit și așteptăm și confirmarea, că există locuri, fie restaurante de găști, fie în zone pătate politic, unde se fac chefuri și se dau pachete sub acoperire și masca unor diverse întâlniri, care de fapt ascund câștigarea voturilor.

Tone 1 Tone StalpiÎn condițiile în care alte partide abia au reușit să scoată câteva sute de afișe și până în 4000 sau 5000 de pliante, în funcție de resurse financiare și de partid, Țone, în disperarea de putere și acaparare de teritoriu, domină, cu stilul său inconfundabil de vrăjeală electorală, atmosfera din jur, ca să nu spunem că o poluează.
De 4 ani acesta nu răspunde cu sinceritate și dovezi niciunei întrebări venite din partea redacției noastre. În schimb, magia colorată în roșu, se strecoară înecând și întunecând un oraș devenit proprietatea sa.

De 4 ani de zile oltenițenii habar nu au cum se cheltuiesc banii publici sub comanda lui Țone, în schimb laudele curg fluviu, căci râurile au secat în mentalitatea unui nostalgic de vremuri apuse, cică și iubitor de oraș.

De 4 ani Oltenița nu cunoaște manevrele administrative ale lui Țone cu adevărat și tot de 4 ani asistăm la o masă fetidă formată politic.

Întrebarea noastră este de unde a avut Petre Țone bani pentru a fabrica atâtea zeci de mii de afișe electorale, pliante, scrisori, urmează și ziare de campanie?
O altă întrebare se referă la întâlnirile secrete cu pomeni electorale, interzise de lege. Există acestea?

Răspunsul dacă va veni îl dorim să vină cu tot cu dovezi și acte financiar-contabile la prima întrebare, iar la a doua cu mâinile amândouă pe Biblie.

Intrebare si raspuns Question 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie