Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Crăciunul te încearcă / Zâmbete de bucurie, la casele copiilor să fie !

Cadouri CraciunInițiativa profesorului de muzică Ionuț Marineață nu trebuie să rămână doar o idee împărtășită și atât. Este foarte important cum atinge această inițiativă sufletul celor care au un loc pe acest pământ puțin mai larg și cu prosperitate, cei care ar putea să se oprească o clipă și să întindă o mână celor a căror stea s-a oprit puțin în drum. Și nu fiindcă steaua a obosit ori nu le-a dorit și lor prosperitate, suflând cu un strop de noroc spre ei, ci pentru că acolo sus toate au un rost, dar mai ales pentru a-i încerca pe cei ce pot dărui și care pot fi alături de familiile nevoiașe, alături de copiii lor, pentru a le încerca mărinimia.
Campania ,,Zâmbet pentru toți copiii” nu este una cu tentă politică, deși au existat persoane care au dorit să se folosească de ea.
Campania este pur umanitară, iar cei care doresc o lume mai bună vor fi alături de organizator. Evenimentul poate rămâne permanent cu lista deschisă, nu doar cu ocazia acestor sărbători.
Dar Craciunul și perioada sărbătorilor este cea care aduce magia, este clipa formată din mai multe momente minunate, când spiridușii îndulcesc sufletele oamenilor.
Banii nu trebuie să fie un scop în viață, banii nu trebuie să devină o mașinărie care să dicteze programe de lucru, banii nu trebuie să devină o obsesie și nici să transforme omul în sclavul lor. Este bine ca banii să fie pentru oameni un scop umanitar, un mijloc de a întreține relații.

Locația de colectare este Magazinul ”Aura & Rareș” din Strada Republicii nr. 69 (fostul magazin Fortuna, aproape de gară)

Campania se adresează copiilor care nu au alte soluții, care nu au părinți, sau ai căror părinți nu au cum să le facă o mică bucurie de sărbători. Pentru cei care vor să devină Moși de Crăciun, ocazia s-a ivit.

Aduceți bucuria Crăciunului în casele celor nevoiași!

Aduceți bucuria Crăciunului în mijlocul semenilor noștri, mai puțin norocoși, mai puțin favorizați ori aleși pentru a încerca sufletele altora !

Campania va continua și după sărbătorile de iarnă.
Acum, salvează Crăciunul copiilor fără cadouri !
Salvează sufletul tău !
Salvează clipe !

Ingeri Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 7 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie