Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum este vremea pe 1 Iunie 2014

Potrivit meteorologilor, de 1 iunie cerul se înnorează temporar şi local, cu precădere în zonele de deal şi de munte, dar şi în sud-estul ţării, vor fi averse însoţite de fulgere şi tunete.

ploaie primavara

Vremea va fi răcoroasă în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi local, cu precădere în zonele de deal şi de munte şi în sud-estul ţării, se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud şi est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 23 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade.
La Olteniţa vremea se va menţine răcoroasă. Cerul va avea înnorări şi trecător se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 79 = 89

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie