Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce îţi rezervă astrele duminică 1 iunie 2014

 

BERBEC – Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate deplasările locale, din ce în ce mai multe şi mai stresante. Apelezi la un vocabular lipsit de „subtilităţi”, eşti foarte pretenţios şi lipsit total de diplomaţia de până acum.

TAUR – Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. Întreaga zi, prevalează pasiunile şi, oricât de mult doreşti să ascunzi prin ce treci, ai şi tendinţa imprevizibilă de a te lăuda fără oprire. Aventuri netăinuite.

GEMENI – Oricât de greu le va fi, aceşti nativi îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. Din ce în ce mai sensibili, foarte imprevizibili şi mult prea originali, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (nu refuză aventurile erotice).

RAC – Există pericolul ca majoritatea acestor nativi să se îndrăgostească iremediabil de un bun prieten. Speri şi că inspiraţia maximă de moment poate va aduce mult dorita iubire. Unii nativi chiar doresc şi o călătorie mai lungă peste hotare.

LEU – Plin de fantezie, dar şi foarte energic, începi prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi mai ales aspectul căminului propriu, şi sfârşeşti prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarii se decid să treacă la atac.

FECIOARA – Munceşti cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Eşti inspirat şi… foarte senzual. E de preferat ca studenţii să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patronii să nu renunţe la contractele externe. Celibatarii refuză orice fel de pretendent.

BALANTA – Te simţi bine, cu toate că medicii susţin că ar trebui să faci mai multe analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoana iubită, care este şi puţin invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare, mai ales că situaţia ta financiară este iar la pământ.

SCORPION – Nu doar doreşti să faci o călătorie în străinătate, dar ţi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate, iar cele familiale se caracterizează prin numeroase ciocniri de interese.

SAGETATOR – Familiştii care au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă, mai ales din pricina ultimelor cadouri primite. Toţi celibatarii primesc cereri pe care le analizează la rece, însă amână să dea un răspuns clar.

CAPRICORN – Cu toate că se bucură în continuare de succese financiare mult invidiate de toţi cei din anturaj, aceşti nativi se simt permanent supravegheaţi şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarii par decişi să se căsătorească repede.

VARSATOR – Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis, chiar dacă acestea apar, banii sunt dirijaţi către plata unor „facturi” imense). Toţi nativii muncesc cu îndârjire maximă şi în… bucătărie.

PESTI – Eşti exuberant, vrei să-ţi trăieşti viaţa, să te distrezi, să uiţi de toate necazurile, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de toate responsabilităţile casnice.horoscop 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + two =

40 − 30 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie