Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce îţi rezervă astrele duminică 1 iunie 2014

 

BERBEC – Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate deplasările locale, din ce în ce mai multe şi mai stresante. Apelezi la un vocabular lipsit de „subtilităţi”, eşti foarte pretenţios şi lipsit total de diplomaţia de până acum.

TAUR – Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. Întreaga zi, prevalează pasiunile şi, oricât de mult doreşti să ascunzi prin ce treci, ai şi tendinţa imprevizibilă de a te lăuda fără oprire. Aventuri netăinuite.

GEMENI – Oricât de greu le va fi, aceşti nativi îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. Din ce în ce mai sensibili, foarte imprevizibili şi mult prea originali, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (nu refuză aventurile erotice).

RAC – Există pericolul ca majoritatea acestor nativi să se îndrăgostească iremediabil de un bun prieten. Speri şi că inspiraţia maximă de moment poate va aduce mult dorita iubire. Unii nativi chiar doresc şi o călătorie mai lungă peste hotare.

LEU – Plin de fantezie, dar şi foarte energic, începi prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi mai ales aspectul căminului propriu, şi sfârşeşti prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarii se decid să treacă la atac.

FECIOARA – Munceşti cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Eşti inspirat şi… foarte senzual. E de preferat ca studenţii să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patronii să nu renunţe la contractele externe. Celibatarii refuză orice fel de pretendent.

BALANTA – Te simţi bine, cu toate că medicii susţin că ar trebui să faci mai multe analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoana iubită, care este şi puţin invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare, mai ales că situaţia ta financiară este iar la pământ.

SCORPION – Nu doar doreşti să faci o călătorie în străinătate, dar ţi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate, iar cele familiale se caracterizează prin numeroase ciocniri de interese.

SAGETATOR – Familiştii care au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă, mai ales din pricina ultimelor cadouri primite. Toţi celibatarii primesc cereri pe care le analizează la rece, însă amână să dea un răspuns clar.

CAPRICORN – Cu toate că se bucură în continuare de succese financiare mult invidiate de toţi cei din anturaj, aceşti nativi se simt permanent supravegheaţi şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarii par decişi să se căsătorească repede.

VARSATOR – Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis, chiar dacă acestea apar, banii sunt dirijaţi către plata unor „facturi” imense). Toţi nativii muncesc cu îndârjire maximă şi în… bucătărie.

PESTI – Eşti exuberant, vrei să-ţi trăieşti viaţa, să te distrezi, să uiţi de toate necazurile, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de toate responsabilităţile casnice.horoscop 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − three =

20 + = 29

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie