Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea pe 2 iunie 2014

Luni, 2 iunie 2014, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, ziua mai ales în jumătatea sudică a teritoriului și la munte, iar noaptea în est. Izolat pot fi cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade.

În Olteniţa, deși valorile termice diurne vor marca o ușoară creștere față de ziua anterioară, vremea se va menține răcoroasă pentru această dată din an. Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a zilei se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo 2 Iunie 2014

Pe Litoral:

 • Cer senin
 • Maxima zilei: 20°C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 − = 21

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie