Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum se face crema Egyptian Magic

Se spune ca reţeta cremei Egyptian Magic ar fi gravată pe o piramidă din Egipt. Adevărat sau nu, această cremă este considerată un elixir al sănătăţii pielii şi a sedus numeroase vedete. Madonna, Oprah Winfrey sau Gisele Bundchen sunt printre vedetele care au folosit crema şi i-au lăudat virtuţile.crema-Egyptian-Magic
De fapt, crema egipteană minune este realizată în integralitate din produse naturale: ulei de măsline, ceară de albine, miere, propolis, polen şi lăptişor de matcă. Folosind-o profiţi în sinergie de produsele apicole. Cum să faci crema Egyptian Magic?
Te vei simţi ca un mic chimist atunci când vei face crema Egyptian Magic. Trebui să măsori cu grijă ingredientele şi totuşi, nu este greu de făcut.

Ingrediente cremă

37 g de ulei de măsline extravirgin sau ulei de măsline infuzat cu muşeţel
10 g de ceară de albine
5 g de miere
jumătate de lingură de polen măcinat
40 de picături de propolis
1 g de lăptişor de matcă

Păstrează una sau două linguri de ulei de măsline. Pune restul de ulei cu ceară de albine la foc foarte mic. După ce s-a topit ceara, amestecă bine şi lasă la răcit. Trebuie să ai o substanţă opaca şi densă. Trebuie să laşi la răcit partea uleioasă înainte de a o amesteca cu mierea, pentru a nu-i denatura calităţile.
Mixează bine mierea, cu polen, propolis şi lăptişor de matcă. Trebuie să amesteci foarte bine, pentru ca uleiul să se încorporeze.
Mixează apoi cele două amestecuri, cel de ceară şi ulei şi cel de miere. Pune crema obţinută într-un recipient mic şi las-o să se răcească complet la frigider.polen crud
Crema Egyptian Magic poate fi folosită la orice vârstă, chiar şi de către copii şi pentru orice tip de ten. Pentru un ten curat şi hidratat foloseşte crema seara. O poţi folosi şi dimineaţa, dar rişti să rămâi cu un strat uleios pe faţă, pentru că timpul de absorbţie este mare.
Poţi folosi crema Egyptian Magic făcută în casă pentru orice problemă a pielii: arsuri, vânătai, ciupituri de insecte, cicatrice, etc.

Sursa: www.curademiere.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 16 = 20

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie