Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea în weekend-ul 19 – 20 iulie 2014

Vremea rămâne instabilă în weekend. Sunt aşteptate înnorări şi averse. Pe Litoral cerul va fi senin. Temperaturile maxime la nivelul întregii tări vor atinge 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru sâmbătă

Sâmbătă, 19 iulie 2014, vremea va rămâne în general instabilă în cea mai mare parte a ţării. În jumătatea de sud şi în zona de munte, mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, cu precădere în Transilvania, Crişana şi sudul Moldovei. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul ţării, dar trecător şi în celelalte regiuni în timpul averselor.

Prognoza meteo 19 Iulie 2014

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

În Olteniţa, pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea, treptat cerul va deveni variabil. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27°C.

Prognoza meteo pentru duminică

temperaturaVremea în România pe 20 iulie 2014 va fi uşor instabilă. După-amiaza şi seara vor fi înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, pe arii extinse la munte, local în est şi centru şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − 50 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie