Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cupa Unirii la fotbal a încheiat șirul acțiunilor din calendarului sportiv local și județean de anul acesta

Ultima competiție din cadrul Calendarului Sportiv al Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași a încheiat șirul acțiunilor diverse de pe agenda instituției, concursuri și evenimente ce s-au desfășurat nu doar pentru a promova sportul în rândul tinerilor, al copiilor ce trebuie să cunoască avantajele mișcării, ci mai mult pentru a crea o linie în acest sens, o disciplină a acestor concursuri adunate de-a lungul unui an. Evenimentul s-a desfășurat la Frumușani, organizatorul AJSpT având partener această școală, unde s-au mai desfășurat și alte competiții sportive. Participanți Cupa 1au fost elevi ai claselor V-VIII de la școlile din Frumușani, Budești, Aprozi, Șoldanu, Curcani, Orăști, Nana. Vicepreședintele AJSpT Călărași, Sandu Botea, a fost prezent la acțiune alături de elevii școlii Șoldanu unde acesta este profesor de sport.

După ce tinerii s-au întrecut în măiestria jocului cu piciorul, clasamentul a fost următorul:

Locul I – școala Frumușani

Locul II – școala Budești

Locul III – școala Curcani

Pentru participanți tricourile, șepcile, cupele, diplomele brelocurile, pixurile promoționale au însemnat nu doar premiile obținute la rezultatul lor, dar și o bucurie, au înțeles că orice victorie semnată cu efort primește nu doar recunoștința îndrumătorilor lor ci și premii stimulative. Recompensele au venit din partea Federației Române Sportul pentru Toți. ”În numele Asociației Județene Sportul pentru Toți, mulțumesCupa 2c tuturor colaboratorilor mei, celor care au fost aproape în aceste competiții, mulțumim copiilor, profesorilor lor, partenerilor. Țin să precizez că în calendarul AJSpT de anul viitor sunt înscrise 15 acțiuni sportive cu un grad mai mare sau mai mic de dificultate dar care să sublinieze în primul rând importanța mișcării în viața noastră și apoi calitatea didactică a manifestărilor. A fost o competiţie foarte reuşită pentru sportivii noștri, micii noștri sportivi și tot ceea ce organizăm la nivel județean este important atât pentru acțiunea în sine dar și pentru socializarea elevilor, relațiile de colegialitate și prietenie care rămân între copiii școlilor participante. A fost o experienţă perfectă pentru noi şi pot să spun că am văzut nivelul la care se află copiii. Sunt un mare câştig și pentru ei dar și pentru noi astfel de competiții. Cred că fiecare a avut câte ceva de învăţat, iar concursurile nu pot decât să ne mulţumească şi să ne întărească pentru viitor.“ declară pentru oltenitainfo.ro profesor de sport și președintele AJSpT, Cristiana Drăgan.

Cupa Unirii de anul acesta s-a aflat la a 9-a sa organizare și desfășurare competițională.

Elisabeta Genoa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + = 14

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie