Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar să-ți admiri pantofii!

Pentru unele femei, mersul pe tocuri ar trebuie să fie sport olimpic și cu cât mai înalte, cu atât mai bine. Drept urmare, pantofii cu toc pot avea un impact major asupra femeii. De aici și celebrul citat: ”Dă-i unei femei pantofii potriviți și ea va cuceri lumea!” Desigur, cunoaștem și cazuri când tocurile nu-s în picioarele cui trebuie, momentan. O femeie pe tocuri e o femeie cu sex appeal, cu atitudine, o femeie care a suferit până a învâțat durerea pantofilor stiletto, iar într-un final chiar ea a combătut suferinta, incomoditatea și a ieși mai puternică decât niciodată.

Vreau să te întreb, cum te simți când porți tocuri, când ești la înălțime, când te simți plină de încredere sau când outfit-ul îți vine mult mai bine? Odată ce te-ai obișnuit, știi ce urmează. Fă-o pentru tine, investește în combustibil pentru creierul tău și tratează-te cum poți mai bine, iar pantofii… cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

Bineînțeles, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că femeile iubesc pantofii, iar bărbații iubesc femeile pe tocuri. Draga mea, iubește-te pe tine, iubește să porți tocuri și iubește brațul unui bărbat puternic de care să te sprijini atunci când drumu-i pietros, iar tocul nu-i gros.

Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar sa-ți admiri pantofii!

catevacuvinte.ro

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie