Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar să-ți admiri pantofii!

Pentru unele femei, mersul pe tocuri ar trebuie să fie sport olimpic și cu cât mai înalte, cu atât mai bine. Drept urmare, pantofii cu toc pot avea un impact major asupra femeii. De aici și celebrul citat: ”Dă-i unei femei pantofii potriviți și ea va cuceri lumea!” Desigur, cunoaștem și cazuri când tocurile nu-s în picioarele cui trebuie, momentan. O femeie pe tocuri e o femeie cu sex appeal, cu atitudine, o femeie care a suferit până a învâțat durerea pantofilor stiletto, iar într-un final chiar ea a combătut suferinta, incomoditatea și a ieși mai puternică decât niciodată.

Vreau să te întreb, cum te simți când porți tocuri, când ești la înălțime, când te simți plină de încredere sau când outfit-ul îți vine mult mai bine? Odată ce te-ai obișnuit, știi ce urmează. Fă-o pentru tine, investește în combustibil pentru creierul tău și tratează-te cum poți mai bine, iar pantofii… cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

Bineînțeles, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că femeile iubesc pantofii, iar bărbații iubesc femeile pe tocuri. Draga mea, iubește-te pe tine, iubește să porți tocuri și iubește brațul unui bărbat puternic de care să te sprijini atunci când drumu-i pietros, iar tocul nu-i gros.

Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar sa-ți admiri pantofii!

catevacuvinte.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie