Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Deputat PNL Raluca Surdu : ”Putem face în așa fel încât, cu un Guvern Cioloș, să aducem la bun sfârșit Proiectul Portul Turistic”

pentru-camera-deputatilor-calarasiDincolo de respectarea unor cutume politice, într-o campanie electorală este foarte important ca alegătorii să îi perceapă pe candidați ca fiind aproape de ei, din mijlocul lor, este foarte importantă cutuma morală.
Candidatul din partea Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților, Raluca Surdu, este unul dintre oamenii politici care a respectat reguli sau norme, constituind un profil ce i-a conferit un spațiu binemeritat la Oltenița.

Mesajul acesteia, principal de altfel într-o campanie electorală de bun simț, este centrul demersului electoral din această toamnă. Candidatul ce reprezintă Camera Deputaților își propune în continuare o strategie care să o facă la fel de iubită de oltenițeni, și poate că, ținând cont de un rezultat favorabil și de susținerea politică, strategia să devină una mai puternică. Raluca Surdu ține cont de cercetările cantitative și calitative pe care le-a întreprins asupra electoratului în toată perioada mandatului său de deputat de până acum, în acord cu ideologia unui partid de dreapta. Deputatul dorește ca în continuare să sprijine municipiul Oltenița prin inițiativele sale elocvente, unde cu siguranță își va pune amprenta. Mesajul său principal este adresat oamenilor față de care Raluca Surdu a fost aproape în dese situații. Și ca un răspuns la relația Raluca Surdu-oltenițeni, aceasta se referă la unul dintre cele mai importante aspecte de zonă care ar ridica Oltenița deasupra multor orașe, dezvoltarea așezării de la mal de Dunăre fiind de altfel dependentă într-un fel de crearea unui Port Turistic:

Programul electoral al deputatei liberale desemnează un set de obiective pe care aceasta și-l propune de îndeplinit, pentru care votul oltenițenilor să îl valideze alegând echipa PNL la aceste alegeri. Programul electoral al candidaților PNL conține obiective realiste, ce corespund unor nevoi sau dorințe existente pe agenda publică locală oltenițeană.

Raluca Surdu este candidat din partea Partidului Național Liberal pentru Parlament, Camera Deputaților.
Ceilalți candidați PNL :
Predoiu Cătălin – Camera Deputaților,
Tomoiagă Liviu Ștefan – Camera Deputaților
Enciu Niculae – Camera Deputaților
Filipescu Răducu George – Senat
Drăgan Marian – Senat

pnl-inainte

Articol publicitar electoral realizat la comanda PNL-Filiala Călărași
PFA Suzeanu Laura Felicia, publicația oltenitainfo.ro
CUI PNL Călărași 11160004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + seven =

+ 37 = 47

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie