Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Designerul Irina Voinea: “Gina poartă mereu hainele pe care i le fac lui Smiley”

Designerul Irina Voinea și-a lansat o nouă colecție de haine, alături de alți creatori celebri, care s-a numit “Urbanland”. Tânăra este recunoscută pentru colaborarea ei cu Smiley, dar și cu alte vedete PRO, așa că am vrut să aflăm mai multe despre cum lucrează, dar și despre relația cu Smiley și Gina Pistol.

La cei 31 de ani, Irina Voinea a devenit cunoscută după ce a colaborat cu Smiley pentru multe show-uri de televiziune, unde i-a asigurat vestimentația. Cu ocazia prezentării colecției “Urbanland”, tânăra ne-a povestit câte ceva despre relația pe care o are cu juratul de la “Superstar România” (PRO TV).

“Omul pe care îl admir din toate punctele de vedere este Smiley”

“Este o colecție în parteneriat cu Kaufland și încă nu știu când se poate găsi la magazine. Fac haine pentru oameni între 17 și 45 de ani. Inspirația mi-o iau din tot ce interacționează cu mine, din tot ce mă atrage. Folosim ingrediente un pic din trecut și un pic din viitor, iar așa facem prezentul. Mă inspiră fiecare stil unic. Smiley este modelul meu și este unul bun. Fac piese unicat și mulți îmi scriu pe site ce vor, iar alții îmi spun că vor ce poartă Smiley. Omul cu care lucrez cel mai mult și pe care îl admir din toate punctele de vedere este Smiley. Este un om care mi-a dat mereu libertate să fiu așa cum sunt. Și dintre toate toate colaborările, pentru că oricum am parte de multe colaborări minunate, și chiar sunt recunoscătoare, el e un tip creativ. El știe să-mi poarte creațiile, i se potrivesc foarte bine. Mi se pare că e omul pentru care, între ghilimele, muncesc cel mai puțin, pentru că orice idee îmi vine o să-i vină bine. Are încredere și contează foarte mult că suntem pe aceeași lungime de undă creativă. Contează foarte mult. Gina poartă mereu hainele pe care i le fac lui Andrei. Ultima oară mi-au trimis poze cu ei de la Untold, imbrăcati cu haine de la mine”, a mai spus Irina.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie