Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Diete cu grapefruit pentru slăbit

Dieta cu grapefruit utilizată pentru a pierde rapid câteva kilograme este foarte eficientă pentru că fructul în sine taie pofta de mâncare, elimină colesterolul şi arde grăsimile din organism.
Majoritatea persoanelor care încearcă această dietă timp de o săptămână reuşesc să slăbească între 4-5 kilograme.

MIC DEJUN: Cereale, un ou fiert, o jumătate de grapefruit, cafea sau ceai îndulcit cu miere

PRÂNZ: O jumătate de grapefruit şi două oua fierte, piept de pui la gratar, salată de castraveţi şi roşii cu verdeaţă şi lămâie, o felie de pâine prăjită (de preferat pâine neagră)

CINA: O jumătate de grapefruit, carne de peşte sau de pasăre şi legume la cuptor fără ulei, la grătar sau fierte la aburi sau ciuperci la grătar, cu cât se consumă mai mult grapefruit, cu atât pofta de mâncare va scădea mai mult. grapefruitPuteţi alege să stoarceţi grapefruit-ul şi să îl consumaţi ca pe un suc, atenţie însă, nu trebuie îndulcit. În timpul acestei diete trebuie redus consumul de cafea şi se renunţă complet la dulciuri. Pentru rezultate excelente, se recomandă mişcare cât mai multă, consum minim de sare.

A doua reţetă cu grapefruit

Inventată în 1930, această dietă cu grapefruit ține aproximativ 12 zile și te poate scăpa de până la 10 kilograme. Din păcate, în unele cazuri, rezultatele nu sunt de lungă durată. Dacă nu scapi definitv de obiceiurile alimentare nesănătoase, te poți îngrășa la loc în scurt timp.

Ce presupune dieta

Alimentația în timpul dietei este variată, cheia este să consumi jumătate de grapefruit sau sucul acestuia după fiecare masă, la care se consumă preparate conform unui plan.
Ce poți consuma la cele 3 mese principale:

Micul dejun

Opțiunea 1:  2 felii de bacon, 2 ouă și jumătate de grapefruit
Opțiunea 2: o jumătate de grepefruit şi o ceaşcă de cafea neîndulcită/ceai.

Prânz

Opțiunea 1: friptură cu spanac și încă o jumătate de fruct
Opțiunea 2: 2 ouă, o salată de castraveți și roșii cu zeamă de lămâie, o felie de pâine prăjită și o jumătate de grapefruit.

Cină

Opțiunea 1: legume gratinate cu 100-200 g de pui, vită sau pește și încă o jumătate de fruct
Opțiunea 2: câteva felii de şuncă şi un pahar de 500 de mililitri de apă și jumătate de grapefruit.

Cum funcționează

Conform site-ului www.doctorulzilei.ro grapefruitul arde grăsimile. Cu toate că nu este un fapt dovedit științific, se consideră că grapefruitul conține o enzimă miraculoasă care ajută la arderea rapidă a grăsimilor.dieta
În plus, atunci când combini grapefruitul cu o dietă bogată în proteine, vei facilita și mai mult procesul de slăbire. O altă teorie afirmă că fructul reduce nivelul insulinei , iar reacția corpului este să dea jos kilogramele.
Potrivit aceleiaşi surse, deoarece scăderea în greutatea este bruscă, această cură este recomandată de nutriţionişti doar în cazuri excepţionale şi cel mult o dată la doi ani, deoarece metabolismul are de suferit. De asemenea, sistemul imunitar al unei persoane care continuă regimul, deşi a scăpat de kilogramele în exces, este unul slăbit.

Succes!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 1 =

9 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie