Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Directoarea Becheru și primarul Țone nu vor mai primi bani de acoperiș de la Călărași. Țone vrea să scoată banii din bugetul local

de Laura Suzeanu

Fericiți că vor primi bani de la Consiliul Județean Călărași, cei doi aliați ce ocupă funcții publice administrative– în liceu și primărie-, Petre Țone și Elena Becheru, au convenit să se apuce de ceva timp de dezvelit și aruncat din acoperișul liceului de pe Șoseaua Portului.

Liceul-Balcescu
Țone s-a lăudat că a obținut de la Călărași suma de 250.000 de RON, care să ajungă în contul Liceului Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” din Oltenița. Surpriza oferită de Călărași a venit ca un duș cu apă rece peste cei doi camarazi. Prefectul județului Călărași, George Iacob, a atacat în contencios Hotărârea de Consiliu Județean, ceea ce presupune anularea votului și în consecință revocarea sumei.
Petre Țone și Elena Becheru nu vor abandona ideea cheltuirii sumei, astfel că primarul Țone a declarat la una dintre ședințe că dacă se va anula hotărârea prin decizia judecătorului, atunci banii promiși lui Becheru vor fi dați acesteia din bugetul local:

De reținut faptul că, de la numirea politică a Elenei Becheru, liceul a suferit modificări uluitoare, de la spart pereți din clădire fără să se cunoască exact scopul final, până la transformări ineficiente de săli sau micșorat numărul de locuri de cazare la Internatul Liceului. În cabinetul directoarei s-au făcut dotări masive electronice, care, înainte de venirea acesteia, nu existau.
Dacă nu este plecată din liceu sau localitate, una dintre preocupările zilnice ale directoarei Elenei Becheru este urmărirea pe camerele de luat vederi din biroul unde stă, a tuturor celor ce intră sau ies pe poarta liceului. Situația personalului TESA al liceului care mai ajunge și pe la Radovanu cu diverse ocazii, este o analiză ce va fi supusă atenției publice cu altă ocazie.
Regretăm faptul că mai există și neșanse în viață sau oameni care mai lucrează corect și aplică legea cu regulile sale, dar mai știm că există și persoane perseverente, cu scopuri la care nu renunță, indiferent de ce culoare au scopurile, persoane ce nu se lasă ușor când se pune problema banilor.

Elena Becheru la absolvire
Avem convingerea așadar că Elena Becheru va primi în final cei 250.000 de RON, cunoscând foarte bine și metodele de lucru ale edilului oltenițean. Suma ar fi astfel prima sponsorizare de mare calibru din istoria acestei instituții de învățământ liceale din Oltenița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

99 − = 97

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie