Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Două autoturisme au luat foc la Olteniţa

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a acţionat pentru lichidarea unui incendiu timp de aproximativ 25 minute pe str. Dr. Lucian Popescu. 

Masina incendiataÎn data de 21.08.2015, ora 13.28, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Dr. Lucian Popescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism staţionat (înmatriculat în Bulgaria), proprietate privată, aparţinând lui Florin I.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens, la nivelul întregului autoturism, existând pericol de propagare a flăcărilor la locuinţa aflată în imediata vecinătate. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui acumulator electric defect. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 25 minute. În urma incendiului autoturismul a ars în proporţie de 100%, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 50.000 de lei.  Intervenţie la incendiu de autovehicul în Olteniţa, pe strada Portului

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au intervenit rapid pentru lichidarea altui incendiu în Str. Portului, care se manifesta violent la un autovehicul în zona acumulatorilor.

Incendiu masinaÎn data de 22.08.2015, ora 00.07, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Portului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul destinat transportului de mărfuri (cap tractor staţionat, înmatriculat în Bucureşti), proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens, la nivelul acumulatorilor. existând pericol de propagare a arderii la întregul autovehicul. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui acumulator electric defect. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 10 minute. În urma incendiului autoturismul au ars acumulatorii electrici, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 15.000 de le, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la suma de aproximativ 50.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 32 = 35

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie