Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 13 iulie 2014: vreme frumoasă cu temperatura maximă de 29 de grade

Duminică, 13 iulie 2014,  vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice vor fi în creștere, îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării. sunny_weatherCerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și posibil descărcări electrice, local în nord și în zonele de deal și munte și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre Vest şi maxima zilei: 30°C

Prognoza meteo 13 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie