Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 13 iulie 2014: vreme frumoasă cu temperatura maximă de 29 de grade

Duminică, 13 iulie 2014,  vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice vor fi în creștere, îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării. sunny_weatherCerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și posibil descărcări electrice, local în nord și în zonele de deal și munte și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre Vest şi maxima zilei: 30°C

Prognoza meteo 13 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =

31 + = 38

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie