Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea luni 14 iulie: cer variabil, vreme frumoasă

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane și submontane și în sud-vestul teritoriului, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

soare 1În restul țãrii ploile se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni.

În Olteniţa vremea va fi predominant frumoasã, cu cer variabil și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Prognoza meteo 14 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × four =

+ 16 = 21

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie