Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea luni 14 iulie: cer variabil, vreme frumoasă

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane și submontane și în sud-vestul teritoriului, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

soare 1În restul țãrii ploile se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni.

În Olteniţa vremea va fi predominant frumoasã, cu cer variabil și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Prognoza meteo 14 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

54 − = 51

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie