Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 21 septembrie temperatura maximă va ajunge la 27, 28 de grade

Duminică, 21 septembrie, cerul va fi mai mult noros și, cu precădere în timpul zilei, va ploua în cea mai mare parte a timp ploiosțării. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de intervalul precedent în sudul și sud-estul țării, vor fi cuprinse între 19 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 29 de grade în Muntenia, iar minimele se vor încadra între 9 și 19 grade.

Soare vesel si noriÎn Oltenița, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, trecătoare, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minima de 14…16 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie