Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 21 septembrie temperatura maximă va ajunge la 27, 28 de grade

Duminică, 21 septembrie, cerul va fi mai mult noros și, cu precădere în timpul zilei, va ploua în cea mai mare parte a timp ploiosțării. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de intervalul precedent în sudul și sud-estul țării, vor fi cuprinse între 19 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 29 de grade în Muntenia, iar minimele se vor încadra între 9 și 19 grade.

Soare vesel si noriÎn Oltenița, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, trecătoare, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minima de 14…16 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =

3 + 4 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie