Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 3 august vreme caniculară după-amiaza și temperatură de 34, 35 de grade

Duminică, 3 august 2014, vremea în România se va menține călduroasă, izolat caniculară în zonele de câmpie, îndeosebi din est și sud-est.

meteoTemperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 25 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, la deal și la munte, iar noaptea îndeosebi în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină.

În Oltenița vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și la începutul nopții, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. frumos afaraVântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord și maxima zilei: 29°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 77 = 85

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie