Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 3 august vreme caniculară după-amiaza și temperatură de 34, 35 de grade

Duminică, 3 august 2014, vremea în România se va menține călduroasă, izolat caniculară în zonele de câmpie, îndeosebi din est și sud-est.

meteoTemperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 25 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, la deal și la munte, iar noaptea îndeosebi în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină.

În Oltenița vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și la începutul nopții, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. frumos afaraVântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord și maxima zilei: 29°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + = 12

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Floralia şi Floriile/Duminica stâlpărilor – origine, semnificaţie, simboluri Floralia sau …
Corespondenta la redactie