Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti

Născuţi în ziua 26: Afaceriştii

Ziua de naştere 26: Personalitate

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti. Sunt buni organizatori, inteligenţi, realişti, cu viziune de ansamblu şi putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hăţişul finanţelor. numerologie manaManagementul lor este diplomat şi cooperant. Relaţiile sociale şi familia contează la ei cel puţin la fel de mult cât cariera (care sigur contează!). Îşi găsesc siguranţa când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Ziua de naştere 26: Defecte

Tendinţa de a se ataşa excesiv de lucruri şi oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpăţânare.

Ziua de naştere 26: Dragoste

Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să şi le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. astre-848x478Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menţinerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =

− 2 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie