Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti

Născuţi în ziua 26: Afaceriştii

Ziua de naştere 26: Personalitate

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti. Sunt buni organizatori, inteligenţi, realişti, cu viziune de ansamblu şi putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hăţişul finanţelor. numerologie manaManagementul lor este diplomat şi cooperant. Relaţiile sociale şi familia contează la ei cel puţin la fel de mult cât cariera (care sigur contează!). Îşi găsesc siguranţa când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Ziua de naştere 26: Defecte

Tendinţa de a se ataşa excesiv de lucruri şi oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpăţânare.

Ziua de naştere 26: Dragoste

Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să şi le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. astre-848x478Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menţinerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =

35 + = 41

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie