Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Explozie la ISU Călărași : Doi subofițeri au suferit arsuri grave

Ieri, 24 iulie a.c., în jurul orelor 16.00, într-o încăpere destinată depozitării carburanților, în timp ce se desfășurau activități administrative, a avut loc o deflagrație, urmată de un început de incendiu, în care doi subofițeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost răniţi.

Elicopter SMURDAvând în vedere faptul că, în urma nefericitului eveniment, cei doi pompieri au suferit arsuri de diferite grade, aceştia au fost preluaţi şi transportaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din municipiul Călăraşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Călărași, plt.adj. Ștefan-Ovidiu Tătăranu, după evaluarea medicală, având în vedere starea de sănătate a celor doi subofițeri, s-a luat decizia transportării acestora la Spitalul de Arși din Capitală, unul dintre aceștia fiind în stare gravă.

Un rezervor cu combustibil a explodat, unul dintre pompieri fiind ars 95% din suprafața corpului, celălalt 30%. Cei doi pompieri se află în acest moment internați la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.
Organele de cercetare ce se vor ocupa de anchetă vor stabili toate cauzele din cauza cărora s-a produs accidentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =

89 + = 99

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie