Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Fost ofiţer SRI, după întâlnirea de taină cu Băsescu: E filat prin ordinul lui Coldea

Traian Băsescu s-a întâlnit marţi, în Parcul Herăstrău, cu fostul ofiţer SRI Adrian Radu. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc printre copaci, iar fostul SRI-ist avea o mapă cu documentele. După ce întâlnirea dintre cei doi a fost prezentată în presă, Adrian Radu face o declaraţie incendiară, prin care îi avertizează pe “băsişti” că fostul preşedinte e ţinta binomului SRI-DNA. Mai mult, acesta lansează şi acuzaţii la adresa lui Iohannis.

Basescu si Radu

“M-am întâlnit cu fostul preşedinte al României… De fapt… singurul preşedinte adevărat! Din nefericire, acest om care a luptat 10 ani de mandat pentru România a avut filaj de la SRI… via Coldea! Nu mică a fost mirarea când… la ora 23.30… “pensatul” de la Realitatea a dat pe post o “înregistrare”!!!! cu întâlnirea de azi cu domnul Traian Băsescu, din parcul Herăstrău. Titlurile vuiau pe… bandă,… un “repudiat” al SRI, întâlnire de taină cu Traian Băsescu în Herăstrău! Idioţi! Repudiat? Da! Poate că din cauza mea au fost arestaţi toţi şefii mei… Paltanea de la Prahova.., general Soare Ovidiu, şeful Inspectoratului pentru Apărarea Constituţiei etc. Poate de aia sunt repudiat pentru pensat! Culmea… l-am sunat pe pensat când am observat asemenea bazaconii… şi i-am transmis şi mesaj, dar deontologia lui profesională a lăsat de dorit! Probabil pentru că în mesaj îi spuneam să spună adevărul şi că… atenţie naţiune! campania electorală a lui Iohannis a fost sponsorizată de omul de casă a lui Năstase… domnul Anastasescu Mihai din Câmpina! Şoc! Deduceţi de ce a amuţit pensatul… după ce 10 minute a dat imagini îregistrate cu mine şi Traian Băsescu de la întâlnirea din Herăstrău! Bomba e alta! Traian Băsescu este filat prin ordinul lui Coldea şi ca să aibă acoperire cică aparenţă legală ce face prin procuroarea de la DNA care recent l-a chemat la interogatoriu pe Ohanisian… Vor să îi însceneze ceva lui Traian Băsesci! Atenţie băsişti!”, spune fostul ofiţer SRI.

Sursa:
www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 66 = 74

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie