Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop 24 februarie – 1 martie 2020

Săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020 nu este marcată de tranzite astrologice noi, însă se disting câteva aspecte armonioase care se formează între planete și care pot veni cu surprize, situații neașteptate pentru fiecare semn zodiacal. De asemenea, vom da dovadă de energie pentru a ne atinge scopurile și idealurile, iar în plan sentimental lucrurile se vor mai așeza, însă în weekend s-ar putea să trecem prin niște momente mai tensionate care vor aduce transformări la nivel sentimental în fiecare din noi.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Chiar dacă în prima zi a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se vor simți lipsiți de energie și cu moralul la pământ, lucrurile vor intra în normal de martți, când Luna le va traversa semnul. Până joi, nativii vor da dovadă de multă ambiție șu determinare în îndeplinirea scopurilor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. La locul de muncă nativii se pot face remarcați, pot obține o sumă de bani, returnarea unei datorii sau poate o primă, un bonus pentru munca depusă. În weekend se întrevăd momente intense alături de persoana iubită sau chiar o invitație în oraș de la un posibil pretendent, pentru cei care sunt singuri.

Taur

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să nu se simtă în apele lor și să fie foarte supărăcioși, deranjați de orice atitudine, comentariu, părânduli-se că totul are un alt substrat și subînțeles. Este de preferat să evite discuțiile în contradictoriu și să fie mai puțin reactivi la cei din jur. În plan profesional se întrevăd șanse pentru nativii care-și doresc să facă o schimbare de direcție. Posibil să primească ajutor de la cineva sau o sumă de bani cu titlu de sponsorizare sau care să-i ajute să-și pună în practică planurile și ideile îndrăznețe pe care le au. În weekend Luna le va traversa semnul și acest aspect le poate aduce energie, siguranță și stabilitate în emoții. Vor fi zile favorabile pentru a ieși în oraș și a socializa, pentru a sta alături de partenerul de viață sau de familie.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să pună la îndoială o relație de prietenie. Posibil ca în urma unor evenimente să-și piardă încrederea în cineva apropiat, să fie dezamăgiți de cineva din anturaj și nu este exclus să apară o distanțare sau chiar ruptură de relație. În schimb, în plan profesional veștile sunt bune și nativii au șansa de a-și vedea un vis îndeplinit sau, cel puțin, au ocazia, cu sprijinul financiar sau moral al cuiva, să pună bazele unui plan de viitor la care visează de ceva vreme. În weekend este un moment mai puțin favorabil socializării, iar starea de spirit nu va fi cea mai bună, motiv pentru care odihna este necesară. Posibil ca unii nativi să se lase frământați de niște gânduri financiare.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de sectorul profesional și au capacitatea de a lupta pentru un țel, pentru a atrage o oportunitate. Nativii nu se vor da înapoi de la ceea ce își doresc, iar din punct de vedere financiar ar putea fi avantajați de această voință pentru a obține o sumă de bani. În weekend se creează contextul astrologic favorabil pentru socializare, interacțiune socială, activități distractive, ieșiri și întâlniri cu prietenii, iar un dialog cu persoana iubită îi poate uimi, în sensul bun al cuvântului.

Leu

Este o săptămână favorabilă studiului, călătoriilor sau reglementării unor acte, unor situații cu instituțiile statului, iar cei născuți în zodia Leu care au de dat examene sunt sfătuiți să-și dea tot interesul în acest sens, mai ales dacă este vorba de interviuri sau examene orale. Nativii Leu care au fost în confict cu persoana iubită vor avea șansa chiar de Dragobete să reglementeze situația și să se împace, să se reechilibreze sentimental și emoțional. În weekend oboseala și-ar putea spune cuvântul și se recomandă mai multă odihnă și evitarea activităților solicitante fizic.

Fecioară

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza atenția și interesul către sectorul financiar. Nativii fie vor munci mai mult pentru a obține un drept material, fie vor lupta pentru a obține o colaborare, pentru a se asocia într-un proiect care să le aducă un venit suplimentar. Atenție, însă, la actele semnate acum, la clauze, termeni și condiții! Pe de altă parte, iubirea și relația cu persoana iubită vor atinge momente de intensitate maximă și este de preferat ca energia să fie canalizată în scop constructiv, pentru a aprinde flacăra. Dragobetele poate fi o oportunitate pentru a petrece momente intime de neuitat.

Balanță

În prima zi a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță s-ar putea simți mai obosiți decât de obicei și ar fi indicat să aibă grijă la locul de muncă și să nu se implice în sarcini istovitoare. De marți începând sectorul parteneriatelor este traversat de Lună, iar acest aspect poate fi benefic pentru legarea, consolidarea unor asocieri, pentru reanalizarea unor colaborări. De asemenea, relațiile cu cei din jur pot căpăta interes, însă pot apărea și tensiuni, concurențe, mai ales dacă este vorba de rivalitate profesională. Se cere mai multă diplomație și echilibru în relația cu partenerul de viață pentru că este un punct destul de sensibil și vulnerabil al săptămânii. Șansele se îmbunătățesc în weekend, când pasiunea poate îneca conflictul. Cei singuri pot avea parte de o aventură în weekend.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate în prima parte a săptămânii, mai corect spus, să acorde atenție odihnei și să evite activitățile solicitante. Tot acum există un risc crescut de accidentări și ar trebui să evite imprudențele de orice fel. La locul de muncă situația se poate tensiona și nativii pot avea parte de sarcini și activități acaparante, de natură să-i facă să-și regândească traiectoria. Atemție la comunicarea cu colegii și superiorii care poate avea de suferit. Posibil ca mesajele să fie înțelese greșit, să apară erori de comunicare. În weekend se întrevăd momente frumoase în cuplu, odată cu tranzitul Lunii prin casa iubirii. Nativii singuri pot fi dornici de a cunoaște pe cineva, iar distracția va fi la ea acasă.

Săgetător

În familie pot apărea divergențe, iar cei născuți în zodia Săgetător cu greu vor da dovadă de înțelegere, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de viziuni diferite și planuri de viitor care nu corespund cu dorința părinților sau a persoanelor care au autotitate în viața nativilor. La locul de muncă nu par să apară schimbări semnificative, însă tot stresul acumulat până acum s-ar putea face resimțit în weekend, când starea de sănătate va fi delicată. De evitat excesele. Plimbările în natură, relaxarea, odihna și alimentația sănătoasă pot îmbunătăți starea generală.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la comunicare pentru că mesajele pot fi interpretate greșit și pot da naștere unor conflicte și tensiuni. Nu este exclus ca unii nativi să evite socializarea și interacțiunea socială în acest rpsrtimp, în special dacă este vorba de locul de muncă sau de activitățile profesionale pe care le desfășoară. Nici în familie situația nu va fi mai favorabilă și pot apărea neînțeleferi cu cei dragi. De preferat este ca nativii să-și acorde mai mult timp pentru a sta de vorbă cu ei înșiși și a-și înțelege nemulțumirile, frustările care-i macină.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu o problemă financiară mai veche, poate fi vorba de facturi neplătite, taxe și impozite uitate. Oricum ar fi, este indicat să-și pună ordine în buget, să-și reevalueze cheltuielile și să aducă îmbunătățiri în modul de administrare a finanțelor. Familia le va fi aproape și se pot sfătui cu cei dragi și este posibil să-și dorească să facă niște modificări, reamenajări în locuință. În weekend s-ar putea să fie surprinși de niște vești sau de un dialog cu o persoană aflată la distanță.

Pești

Săptămâna începe destul de bine pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi energici și puși pe treabă și, în plus, pot primi oferte care să le îmbunătățească veniturile, iar acest aspect îi va bucura și le va reda entuziasmul. Totuși, contextul astrologic îi poate favoriza pe mulți nativi să devină cheltuitori peste măsură și sunt sfătuiți să fie mai prudenți dacă bugetul nu le permite. În weekend pot ieși cu prietenii, pot pleca într-o călătorie, dar, din nou, li se cere atenție la câți bani scot din buzunat pentru distracție.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie