Berbec
Este posibil sa primesti bani din munca desfasurata la serviciu, insa si partenerul de viata iti poate oferi un suport material important. Chiar daca sumele sunt mici in comparatie cu nevoile tale, te vei descurca onorabil cu toate tipurile de cheltuieli. Duminica se intrezareste o discutie interesanta cu cineva din anturajul apropiat.

Horoscop completTaur
Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici si relationarea cu ceilalti lasa de dorit. Este bine sa fii prudent, sa te ocupi doar de treburi prioritare, fara a te implica fortat in treburile altora. In special din segmentul profesional apar provocari deosebite. Linisteste-ti sufletul, povestind ce te framanta cu un prieten de incredere. Sprijinul moral al celorlalti iti aduce beneficii.

Gemeni
Sunt zile bune pentru odihna, relaxare in natura alaturi de cei dragi si de incredere. Posibil sa intampini ceva neplaceri legate de sanatate, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, persoana iubita sau copiii te sprijina neconditionat. Bucura-te de prezenta lor si implica-te in actiuni recreative comune.

Rac
Sambata sunt favorizate discutiile cu prietenii sau cu persoanele care iti sustin proiectele socio-profesionale. Un membru al familiei iti poate oferi informatii pretioase legate de felul in care esti perceput de ceilalti. Tine cont mai intai de cele spuse de rudele tale. Duminica pregateste-ti in tihna programul activitatilor saptamanii care urmeaza.

Leu
Zilele acestea iti aduc situatii bulversante, atat in familie, cat si in mediul socio-profesional in care activezi. Toata lumea va dori sa te auda si sa te vada, fie povestind diverse ispravi din copilarie, fie prezentand ultimele tale succese de la serviciu. Foloseste cuvinte putine si gesturi controlate. Rezerva-ti momente de odihna alaturi de cei dragi.

Fecioara
Sunt zile cu multe activitati sociale. Poate fi vorba despre iesiri la un spectacol de teatru, de film, de participarea la un seminar cu subiecte filozofice. Tema calatoriilor indepartate este bine sa o abordezi cu precautie. Duminica se intrezareste o reuniune familiala, fie cu rudele, fie cu persoanele importante din mediul socio-profesional in care activezi.

Balanta
Sambata sunt momente favorabile pentru a-ti verifica bugetul veniturilor si cheltuielilor. Posibil sa intampini neplaceri datorita cheltuielilor comune cu partenerul de viata sau de afaceri. Depinde doar de tine sa gestionezi relatiile si situatiile in favoarea ta. Duminica fii prudent in ganduri si vorbe. Distorsiunile din planul comunicarii sunt frecvente.

Scorpion
Relationarea cu ceilalti te provoaca mult la finele acestei saptamani. Exista conflicte ascunse, care iti pot destrama in orice moment fie o relatie cu un partener de viata, fie o colaborare socio-profesionala. Duminica vor interveni chestiuni financiare comune cu altii. Este bine sa te feresti de discutii ample, decizii radicale si intalniri cu multa lume.

Horoscop 7Sagetator
Sunt posibile neplaceri legate de sanatate, dar si de locul de munca. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare, dar care te solicita moderat. Un prieten iti poate da o mana de ajutor si sfaturi bune. Tendinta este de a respinge ceea ce vine din parte altora, aspect care iti poate dauna. Ai rabdare si asculta ceea ce ti se spune.

Capricorn
Sambata este rost de distractii si activitati alaturi de copii sau persoana iubita. Totusi, datorita faptului ca esti foarte preocupat cu indatoririle profesionale, cei dragi iti pot face o serie de reprosuri. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa ai suficiente momente alocate si capitolului amoros si celui profesional.

Varsator
Relatiile familiale si treburile gospodaresti sunt temele principale pentru tine in aceste zile. Gandirea si comunicarea sunt umbrite, de aceea cantareste-ti fiecare vorba sau gest. Duminica pot interveni activitati alaturi de copii sau persoana iubita. Lasa-te purtat de cei dragi in propunerile lor de petrecere a timpului liber.

Pesti
Weekend-ul acesta anunta calatorii pe distante scurte, dar se pare ca in scop profesional. Posibil sa castigi bani, bunuri sau favoruri de pe urma acestor calatorii. Fii prudent, pentru ca foarte usor pot fi interpretate gresit vorbele sau gesturile. Duminica, sufletul tau are nevoie de linistea, confortul casei si sfaturile celor dragi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro