Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 11, 12 octombrie 2014

Vremea în țară

La noapte
În sudul, estul și centrul țãrii, cerul va fi parțial noros (nebulozitate joasã, stratiformã) și pe arii restrânse va fi ceațã. În restul zonelor cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1…2 grade în depresiuni și 15 grade în Dealurile de Vest.

Frunze toamnaSâmbătă
Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit în a doua decadã a lunii octombrie, cu deosebire în vestul, nord-vestul și centrul țãrii. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea în sud, în est și în centru pe arii restrânse va fi ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local în regiunile intracarpatice; minimele termice se vor încadra între 5 și 16 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, pânã la 1…2 grade.

Duminică
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date, în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în sud-est. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, ușor mai mici pe litoral; minimele termice se vor încadra între 5 și 16 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 0 grade.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 8…10 grade.

SâmbătăPeisaje-de-toamna
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, însã dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49 + = 53

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie