Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi 10 martie 2016

BERBEC

berbec Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Va aflati intr-una dintre cele mai spirituale perioade a anului, datorita faptului ca Luna Noua se afla in Casa 12. Aceasta casa guverneaza sfarsitul unor proiecte, unor probleme etc. Veti sti cu ce sa mergeti mai departe.

 

TAUR

taur Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va aduce viata sociala in centrul atentiei in viitoarele saptamani. Prietenii, asociatii vor fi foarte bucurosi de ajutorul oferit de voi in diverse probleme si va vor trece pe lista preferatilor. Satisfactii ulterioare!

 

GEMENI

gemeni Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in sectorul profesional va axeaza pe cariera in urmatoarele saptamani. Aveti ocazia sa fiti in atentia sefilor cu idei progresiste, pentru care trebuie sa aveti putere de convingere. Fiti concisi in exprimarea acestora!

 

 

RACHoroscop Silitor

rac Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va dispune catre invatare. Domeniile noi, in care nu sunteti deloc experimentati, va atrag ca un magnet. Aveti mai mult curaj sa va indepliniti dorintele. In dragoste, oleaca de aventura n-ar fi de colea!

 

 

LEU

leu Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va da putere sa acceptati noi provocari, sa treceti de limitele autoimpuse. Aveti claritate in ceea ce priveste prioritatile si stiti exact ce atitudine trebuie sa abordati ca sa va realizati scopurile.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Parteneriatul este pe primul plan, datorita Lunii Noi. Atractii neobisnuite si circumstante ciudate va ghideaza spre domenii interesante. In urmatoarele saptamani, colaborarea cu oficialitati si curajul unor actiuni va aduc satisfactii.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va aduce energii proaspete, pe care trebuie sa le repartizati in domeniul sanatatii, mediului de lucru si serviciilor pe care le puteti face in slujba oamenilor care au nevoie de ajutor.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Vreti sa va exprimati intr-un mod unic si extrem de creativ. Asta se datoreaza Lunii Noi, care o sa va tina in priza in urmatoarele saptamani. Romantismul va inflori, dar unele dorinte vor fi surprinzatoare, diferite, noi!

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Casa si familia intra in lumina Lunii Noi si acolo vor ramane in urmatoarele saptamani. S-ar putea sa se produca niste situatii confuze pe acest „front”, din cauza unor cerinte neobisnuite, dar veti rezolva.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in Casa III, a comunicarii, va va tine intr-o continua reconstructie a relatiilor, pentru a le adapta unor cerinte noi. Sunt posibile si conexiuni total neobisnuite, dar va asiguram ca nimic nu e fara scop.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Cu Luna Noua in Casa II, a banilor si valorilor personale, o sa fiti uimiti sa descoperiti cat de buni sunteti. Vreti sa deveniti independenti din punct de vedere financiar si timp de o luna aveti sanse sa va atingeti telul.

 

Horoscop MaroniuPESTI

pesti Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in semnul vostru zodiacal! Fiti cei mai buni, ca astrele sunt de partea voastra! A sosit momentul sa actionati pentru a va atinge scopurile. Unii vor fi alaturi de voi, altii impotriva. Contati pe toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =

− 3 = 6

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie