Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi 10 martie 2016

BERBEC

berbec Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Va aflati intr-una dintre cele mai spirituale perioade a anului, datorita faptului ca Luna Noua se afla in Casa 12. Aceasta casa guverneaza sfarsitul unor proiecte, unor probleme etc. Veti sti cu ce sa mergeti mai departe.

 

TAUR

taur Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va aduce viata sociala in centrul atentiei in viitoarele saptamani. Prietenii, asociatii vor fi foarte bucurosi de ajutorul oferit de voi in diverse probleme si va vor trece pe lista preferatilor. Satisfactii ulterioare!

 

GEMENI

gemeni Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in sectorul profesional va axeaza pe cariera in urmatoarele saptamani. Aveti ocazia sa fiti in atentia sefilor cu idei progresiste, pentru care trebuie sa aveti putere de convingere. Fiti concisi in exprimarea acestora!

 

 

RACHoroscop Silitor

rac Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va dispune catre invatare. Domeniile noi, in care nu sunteti deloc experimentati, va atrag ca un magnet. Aveti mai mult curaj sa va indepliniti dorintele. In dragoste, oleaca de aventura n-ar fi de colea!

 

 

LEU

leu Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va da putere sa acceptati noi provocari, sa treceti de limitele autoimpuse. Aveti claritate in ceea ce priveste prioritatile si stiti exact ce atitudine trebuie sa abordati ca sa va realizati scopurile.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Parteneriatul este pe primul plan, datorita Lunii Noi. Atractii neobisnuite si circumstante ciudate va ghideaza spre domenii interesante. In urmatoarele saptamani, colaborarea cu oficialitati si curajul unor actiuni va aduc satisfactii.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua va aduce energii proaspete, pe care trebuie sa le repartizati in domeniul sanatatii, mediului de lucru si serviciilor pe care le puteti face in slujba oamenilor care au nevoie de ajutor.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Vreti sa va exprimati intr-un mod unic si extrem de creativ. Asta se datoreaza Lunii Noi, care o sa va tina in priza in urmatoarele saptamani. Romantismul va inflori, dar unele dorinte vor fi surprinzatoare, diferite, noi!

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Casa si familia intra in lumina Lunii Noi si acolo vor ramane in urmatoarele saptamani. S-ar putea sa se produca niste situatii confuze pe acest „front”, din cauza unor cerinte neobisnuite, dar veti rezolva.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in Casa III, a comunicarii, va va tine intr-o continua reconstructie a relatiilor, pentru a le adapta unor cerinte noi. Sunt posibile si conexiuni total neobisnuite, dar va asiguram ca nimic nu e fara scop.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Cu Luna Noua in Casa II, a banilor si valorilor personale, o sa fiti uimiti sa descoperiti cat de buni sunteti. Vreti sa deveniti independenti din punct de vedere financiar si timp de o luna aveti sanse sa va atingeti telul.

 

Horoscop MaroniuPESTI

pesti Horoscop 10 martie 2016 Luna Noua vine cu energii neobisnuite!Luna Noua in semnul vostru zodiacal! Fiti cei mai buni, ca astrele sunt de partea voastra! A sosit momentul sa actionati pentru a va atinge scopurile. Unii vor fi alaturi de voi, altii impotriva. Contati pe toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

40 − 39 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie