Berbec

Veti avea parte de o zi linistita si destul de productiva. Exista posibilitatea de a va stabili planurile pe termen scurt, de a obtine un sprijin neasteptat, de a analiza problemele care necesita aprobare. In anturajul dumneavoastra apar figuri noi. Faceti schimb de numere de telefon daca una dintre respectivele persoane vi se par interesante. Aveti grija, pentru ca singur va puteti crea probleme, tensionand situatii, manipuland informatii..

Taur

Treburile dumnevoastra merg ca pe roate. O zi buna pentru normalizarea relatiilor cu femeile, fie ca sunt partenere de viata sau colege de birou. Nu ezitati sa solicitati sprijinul unor femei influente. Nu amanati vizite importante, negocieri, tranzactii. Faceti putina ordine atat in viata dumneavoastra, cat si in jurul dumneavoastra, aruncati lucruri vechi. Va puteti apuca de zugravit, de remobilarea locuintei, de diverse reparatii.

Gemeni

Sunteti plin de energie si forte, capabil sa faceti o gramada de treaba. Oriunde va veti afla, veti simti cum informatiile vin la dumneavoastra, care va vor ajuta sa imbunatatiti calitatea proiectelor aflate in lucru si sa corectati ceea ce nu va multumeste. Noua activitate care se contureaza acum va avea sanse excelente de reusita, desi va trebui sa munciti mult. Seara acordati atentie problemelor gospodaresti. Mergeti la cumparaturi.

RacHoroscop-2

V-ati blocat intr-o rutina plictisitoare. Renuntati sa astepti o minune, folositi timpul liber cu cap. Profittia de faptul ca e liniste si nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregati mental o strategie a unei viitoare actiuni, deci nu stati degeaba! Oricum nu iti sta in fire sa stati cu maiinile incrucisate, asteptand ca lucrurile sa se urneasca din loc. Prin urmare, incepeti sa construiti singur ceea ce doriti sa obtineti. Cum nu sunteti presat de alte termene, va veti concentra eficient pe viitor!

Leu

Veti primi propuneri interesante, care se vor dezvolta, practic, singure, daca le acceptati. Nu mai sunteti persoana tematoare si timida, ati invatat sa profitati de sansele care vi se ofera pentru a le transforma in succese palpabile. Nu refuzati nici o invitatie din partea altora, fiti initiatorul unor proiecte indraznete.  Tot ce faceti va avea succes, deci lasati teama la o parte, fara sa va ganditi la ce va urma, la piedicile inerente. Acum conteaza doar rezultatele!

Fecioara

Astazi va avea noroc cel care nu va sta locului, aflat mereu in cautare de ceva, preocupat de propria cariera si cu o viata sociala activa. Este posibila o combinatie fericita de circumstante, o sansa buna, de care trebuie sa va folositi. Totusi, in cazul unui subiect care va intereseaza, dati dovada de fermitate. Initiati intalniri, negocieri. Faceti curat in corespondenta. Seara o puteti petrece in compania ruselor. Sau puteti invita o persoana deosebita.

Balanta

va faceti griji degeaba. Singurul  lucru de care aveti nevoie este o strategie detaliata pentru a depasi hopul care consideri ca va tine pe loc. Nu este un impas, asa cum ati crede, ci doar un moment de respiro inainte de a porni o noua etapa, mai dificila, mai plina de evenimente. Stabiliti obiective, pentru ca, dupa ce veti clarifica directia pe care veti merge, se vor arata foarte repede si caile de realizare. Cand faceti ordine in propriile idei, veti gasi si oamenii care va pot ajuta si solutiile de a depasi orice piedica!

Scorpion

Urmatoarele doua zile, Luna se va afla sub semnul dumeavoastra zodiacal. Este momentul sa construiti planuri noi, sa va stabiliti obiectivele pentru viitorul apropiat. Astazi aveti ocazia sa analizati chestiunile la zi cu alte persoane interesate, sa dobanditi sustinerea de care aveti nevoie, sa primit fonduri suplimentare. Sedintele de lucru vor fi productive. Puteti primi o propunere interesanta din partea prietenilor legata de vacanta, de o excursie, distractie.

Sagetator

Urmeazati-va vocea inimii, nu asteptati sfaturi de la altii, pentru ca numai dumneavoastra sunteti sursa succesului. Este suficient un singur cuvant din partea dumneavoastra si lucrurile vor evolua rapid si foarte bine spre obiectivul stabilit. Sunteti o sursa de energie a celor din familie care asteapta idei curajoase si indemnuri vii. Sunteti pregatit pentru orice confruntare, detineti resursele necesare pentru a porni pe un drum nou si complicat, care va va duce acolo unde doriti. E un moment bun pentru o decizie capitala!

Capricorn

Porniti o noua afacere, care va rapeste aproape tot timpul, pentru ca va confruntati cu principii noi, cu un domeniu necunoscut inca sau cu o viziune complet diferita fata de cea dupa care v-ati ghidat pana acum. E un fel de upgradare a intregului dumneavoastra sistem de valori. O viziune mai moderna asupra sensului de mers e necesara din cand in cand, deci nu va opuneti curentului. Efectele se vor vedea curand, dar mai aveti de invatat!

Varsator

O zi buna pentru lansarea de noi afaceri, pentru rezolvarea unor treburi de serviciu. Daca nu va descurcati singuri, alegeri pe cineva din lista de prieteni si cunoscuti. Puteti conta pe ajutorul si sprijinul cuiva. Ambitia dumneavoastra va fi de mare folos in situatia data. Puteti avansa in cariera, sa obtineti un plus la salariu sau o prima. Este un moment bun din punct de vedere financiar. Puteti incheia o tranzactie in domeniul imobiliar.

Horoscop ColorPesti

Tineti deschise toate canalele de informatii, intalniti-va cu oameni potriviti, reluati vechile contacte. Este posibil sa primiti propuneri de perspectiva, in special de peste hotare. O zi buna pentru primirea de delegatii, pentru negocieri cu sponsorii si cu oameni influenti. Nu insistati pe solutii sablon. Nu uitati de sanatate, pentru ca ar fi bun un tratament profilactic.