Berbec

Ai multe de rezolvat acasa, impreuna cu membrii familiei. Este posibil sa te urnesti mai greu in a demara treburi gospodaresti, pentru ca dorinta de izolare si de contemplare a naturii inconjuratoare este la cote mari. Concentreaza-ti eforturile, apeleaza la sprijinul celor dragi si implica-te atat cat poti. Dialogurile cu membrii familiei sau cu rudele sunt binevenite.

Taur

O zi cu multe dialoguri, atat la serviciu, cat si in segmentul relatiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de pareri si informatii este benefic, oferindu-ti totodata si solutii viabile pentru situatiile-problema in care te afli. Evita totusi sa povestesti prea mult despre neplacerile tale. Unii ar putea interpreta gresit cele spuse de tine si asta te-ar necaji profund.

Gemeni

Banii si implicatiile lor reprezinta tema principala a zilei. Este rost sa primesti recompense materiale, favoruri dinspre segmentul profesional, dar si cei dragi iti vor oferi surprize placute. Pe de alta parte va trebui sa cheltuiesti, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi si tu al randul tau niscai atentii cuiva apropiat. Evita extravagantele si hazardul!

RacHoroscop Rustic

Capacitatile extrasenzoriale sunt accentuate, astfel ca revelatiile se vor inlantui pe tot parcursul zilei. Totusi, desprinderea de realitatea cotidiana si visatul cu ochii deschisi este periculos daca depaseste limitele. De aceea, controleaza-te si mentine contactul permanent cu planul material, prin activitati practice sau discutii banale cu ceilalti. Tine pentru tine cele descoperite astazi.

Leu

Sunt momente bune pentru a observa discret ce se petrece in preajma ta. Inutitia este accentuata, astfel ca foarte usor poti simti starea de spirit a celor dragi si apropiati. Unii sunt ingrijorati de bani, altii de pozitia socio-profesionala, iar altii de sanatate. Pentru toata lumea poti gasi solutii si sfaturi deosebite. Din asta, tu vei obtine un dram de intelepciune, dar si aprecierile sincere ale celorlalti.

Fecioara

Multi vor dori sa vorbeasca cu tine astazi, mai ales prietenii. Se pare ca deschiderea ta spre domeniile practice si observarea atenta a detaliilor te face un bun sfatuitor, dar si un personaj respectat. In mod special ai succes in medierea conflictelor parteneriale sau in reorientarea profesionala a celor care se afla in impas. Tu la randul tau vei avea de invatat din cele discutate.

Balanta

Esti vedeta oriunde te-ai afla. La serviciu vor aparea discutii oficiale sau reuniuni importante, la care ai un cuvant de spus. Tumultul din zona profesionala te poate obosi, mai ales ca exista detalii si relatii colegiale umbrite sau tensionate de-a dreptul. Fii prudent si asculta-ti vocea interioara! Simturile extrasenzoriale te pot ajuta cel mai mult sa rezolvi situatiile ivite.

Scorpion

O discutie cu cineva aflat departe de granitele tarii te va pune serios pe ganduri. Vestile de peste mari si tari te vor face sa-ti schimbi fie planurile de calatorie, fie modul de a relationa cu persoanele straine cunoscute. Vocea ta interioara iti va spune care sunt metodele si mijloacele potrivite tie in aceasta perioada vizavi de relatiile cu strainatatea. Spre seara, relaxeaza-te cu o piesa de teatru.

Sagetator

O zi care anunta cheltuieli importante, fie pentru plata unor facturi, fie cineva din anturajul apropiat iti cere sprijin financiar. Exista si posibilitatea sa primesti recompense dintr-o colaborare sau partenerul de viata iti ofera suport material din veniturile sale. Important este sa ai rabdare si sa-ti planifici atent fiecare plata. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a rezolva totul.

Capricorn

Foarte importante sunt astazi colaborarile si relatiile cu ceilalti in general. Ceea ce iti spun altii sau ce observi ca fac acestia iti este util pentru a invata ceva. Mentalitatea este umbrita si astfel exista riscul sa interpretezi eronat totul. Deschide-ti sufletul si implica-te sincer in discutii sau actiuni alaturi de ceilalti. Spre seara, revelatiile vor fi uluitoare vizavi de situatiile din jur.

Varsator

Este mult de lucru la serviciu, dar si in plan personal ai treburi restante care nu mai suporta amanare. Minunat este ca in urma eforturilor depuse primesti recompense materiale si financiare substantiale, iar asta te va face sa lucrezi si mai mult. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat sanatatea este vulnerabila. Pot intra in discutii analizele sau consultatiile medicale.

Horoscope_Pesti

Persoana iubita si relatiile cu copiii au prioritate astazi. Sunt posibile discutii aprinse, pe seama faptului ca esti mult prea ocupat cu propria-ti persoana si cu treburile tale, iar cand vine vorba de iubire si implicatiile ei, tu devii superficial. Ai sanse sa intelegi dincolo de cuvinte ceea ce doresc concret cei dragi si cum poti ameliora orice diferend. Depune eforturi in acest sens.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro