Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi 18 decembrie 2014

BERBEC
Doriti din tot sufletul sa-i puteti penaliza pe cei care v-au tot facut farse ori v-au ironizat in cele mai grele momente din ultima vreme. Nu puteti renunta insa definitiv la partenerul de viata.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

TAUR
Conduita dv. in societate ar trebui revizuita, dar mai ales in relatiile de cuplu. Altruismul dv. este in continuare exploatat de toti cei din anturaj, iar familia va critica atitudinea.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

GEMENI
Apar multe “convulsii” la nivelul prieteniilor si in mai toate felurile de relatii. Conflictele cu partenerul se accentueaza, mai ales din cauza finalizarii promisiunilor amanate de catre acesta.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

Horoscop 1RAC
Constrangerile va irita si va simtiti cam amenintat, asa ca veti accepta mai bine sa va despartiti de cei care va contrazic permanent ori va impiedica sa va afirmati social. Nemultumiri diverse.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU
Complicatiile si numeroasele nemultumiri va incarca psihic, iar atunci cand se ivesc ocazii sa va impacati, aproape ca va este teama si sunteti neincrezator. Dupa-amiaza, situatii destul de jenante.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

FECIOARA
Pragmatismul va ajuta sa depasiti orice disputa, iar castigurile financiare va sustin in continuare moralul. Toate tranzactiile sunt bine aspectate si va aduc alt fel de noroc financiar.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

BALANTA
Exista momente de gelozie, cu stari de spirit  neplacute atat la serviciu, cat si acasa. Aveti nevoie de certitudini si va supuneti partenerii la adevarate si minutioase interogatorii.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

SCORPION
Puteti beneficia de intalniri de exceptie cu oameni deosebiti, care au realizat singuri multe inovatii. Dupa-amiaza, sperati sa obtineti acorduri, intelegeri de colaborare ori macar sa fiti incurajat.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SAGETATOR
Apar mici bariere, intarzieri ori amanari ale unor intalniri sentimentale asteptate cu nerabdare. Dupa-amiaza, vi se cere sa fiti mai punctual si mai putin pretentios cu colegii si sefii directi.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Veti deveni pe neasteptate mai circumspect si mai putin cheltuitor. Promovarea anuntata si asteptata intarzie sa apara, dar dv. sunteti relaxat si mai putin pretentios decat pana acum.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

VARSATOR

Apare un adevarat lant de slabiciuni, care tin indeosebi de insatisfactiile sentimentale din cuplu. Sanatatea buna va sustine si va ajuta chiar sa si depasiti numeroasele inconveniente.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

PESTIHoroscop--
Va implicati total in viata unei persoane dragi care se reface dupa o operatie ori un tratament mai dur. Este indicat sa ocoliti intreaga zi declansarea unor conflicte familiale perene.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

Sursa : life.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 18 =

9 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie