Berbec
Astazi, este o zi in care, daca nu dai atentie tendintelor de evitare a responsabilitatilor cotidiene, poti finaliza proiecte trenante. Pari sa privesti catre viitor cu mai multa seriozitate, modul tau de gandire fiind unul holistic, axat in principal pe aspectele concrete, pe planurile care au o logica si un rezultat palpabil. De asemenea, este indicat sa te ingrijesti de sanatate.

Taur
Anumite planuri de afaceri se cer acum  revizuite amanuntit, analizate si planificate pentru a ajunge la decizile optime, fiind necesar sa adaugi o nota de pragmatism laturii tale creative. Poate mai exigent decat de obicei cu cei dragi tie si dominat de ratiune mai mult decat de sentimente, esti atent la detalii, cauti solutii si resurse care sa le indeplineasca nevoile.

Gemeni
Activitatile domestice, legate de organizarea spatiului, debarasarea de lucruri nepractice sau nefolositoare sunt astazi favorizate, avand spor ocupandu-te de acestea. Chiar si o discutie cu partenerul de viata ar fi utila, pentru a pune in ordine anunite aspecte si a incerca o alta obordare, cu rezultate tangibile. Totul este sa decelezi asteptarile realiste, de falsele sperante.

Horo1Rac
Astazi ai sanse bune de a te tine riguros de agenda prestabilita, chiar daca uneori mintea iti poate fugi catre taramuri de vis si relaxare. Te poti concentra asupra unor detalii care fac diferenta, esti manat de ambitia de a te evidentia la locul de munca si pari sa nu-ti irosesti energia pe lucruri fara o finalitate concreta. Tine cont de informatiile ce iti parvin si intergreaza-le in strategia ta.

Leu
Sentimentul de valorizare personala este un subiect asupra caruia ar fi indicat sa lucrezi astazi, renuntand la abordari nerealiste, care au inclusiv implicatii financiare. Capacitatea  creativa de care dispui este necesar a fi luata in serios, organizata si disciplinata pentru a vedea rezultatele practice ale eforturilor tale si a maximiza parteneriatele cu care acum esti in negocieri.

Fecioara
Astazi, cu Luna aflata in semnul tau, deciziile tale au preponderent suport rational, insa fondul emotional poate distorsiona pe alocuri perceptiile legate de ceea ce este real si ce nu in relatia cu cei dragi, in special cu partenerul de viata. Ti-ar fi util sa iti aloci putin timp pentru a face ordine in gandurile tale si eventual a lua deciziile potrivite stilului tau de viata.

Balanta
Activitatea sociala intensa nu pare sa fie astazi cea mai buna solutie pentru tine, cu atat mai mult cu cat si rezervele energetice sunt relativ scazute. Cu siguranta ai fi mai eficient alegand sa lucrezi pe cont propriu, axandu-te pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Pregateste-ti atent argumentele logice in eventualitatea unei discutii serioase cu copiii sau cu persoana iubita.

Scorpion
Obiectivele concrete, cu aplicabilitate evidenta te preocupa constant in aceste zile, incat nu prea te poti sa lasa condus doar de inspiratie si de mersul aleatoriu al lucrurilor. Realismul financiar devine incet, incet o un scop, potentand ambitia de a te organiza mai bine si a face progrese, iar sfatul familiei iti ofera o viziune mai ampla a ceea ce ai de facut in acest sens.

Sagetator
Astazi ai ocazia de a privi cu seriozitate catre anumite proiecte si responsabilitati ce tin de cariera sau chiar de statutul tau social, nefiind in avantajul tau sa le ignori. Deciziile rationale au nevoie acum de o analiza atenta a tuturor aspectelor, de organizarea eficienta a ideilor originale, de rediscutarea unor subiecte, toate cu scopul de a-ti mari sansele si a ajunge acolo unde doresti.

Capricorn
Anumite lucruri nu te mai ajuta sau nu te mai pun in valoare, iar acum se iveste un moment bun pentru a renunta la idei si principii care nu au o aplicabilitate concreta in viata ta. Culege cu atentie informatiile din jurul tau, invata din experiente si ai incredere ca iti poti reformula sistemul de valori, chiar daca acum nu este tocmai cea mai confortabila misiune.

Varsator
Astazi este o zi favorabila confruntarii cu anxietatile interne care uneori te fac sa te indoiesti de viabilitatea planurilor tale de viitor. Cea mai sanatoasa abordare consta in gasirea cu calm si luciditate a tuturor argumentelor pro si contra, fara a te lasa influentat de componenta emotionala. De abia dupa ce ai la dispozitie toate datele iti poti mobiliza fortele in directia dorita.

Horoscop1(2)Pesti
Realism si responsabilitate asumata in orice tip de parteneriat ar fi indicat sa fie obiectivele tale in acest rastimp, chiar daca nu totul merge in ritmul dorit sau inca nu vezi rezultatele scontate. In plus, concentrarea asupra aspectelor mai putin vizibile care pot face diferenta este mai productiva decat tendinta de ingrijorare sau chiar de critica la adresa altora.

Ana Ozsvath
www.astrocafe.ro