Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi 8 octombrie 2015

Berbecii, influenţaţi de persoana iubită
Vă lăsaţi influenţat de persoana iubită şi, deşi sunteţi obosit, plecaţi într-o călătorie de afaceri ce se va dovedi stresantă. Proiectul se dovedeşte istovitor. Curajul nu vă lipseşte, ba chiar se poate afirma că există un dram de „rătăcire” în aproape tot ce faceţi, mai ales seara.
Taur
Vi se cere de către persoana iubită să relansaţi o activitate, care vă plictiseşte. E bine să acţionaţi într-o altă manieră care să vă ofere noi satisfacţii. Originali, gata în orice moment să schimbaţi ceva doar de dragul schimbării, sunteţi ori foarte nervoşi ori prea grăbiţi.
Gemeni
Descoperiţi uimit că reacţionaţi exact ca prietenii dv. în situaţiile limită. Vi se oferă şansa să vă schimbaţi viaţa, însă rămâneţi la ce aţi construit deja. Daţi senzaţia că sunteţi mistuit de un foc interior. Această atitudine poate fi azi foarte păguboasă pentru toţi nativii.
RacHoroscop complet
Dacă nu reuşiţi să îi coordonaţi pe membrii echipei dv., veţi avea de suferit. Puteţi pierde acte şi mai ales bani, dar veţi deveni mai intuitivi, inspiraţi şi cu mult mai calmi. Seara, primiţi un telefon prin care prietenii vă anunţă că au renunţat la un proiect profesional comun.
Leu
Va trebui să plecaţi intempestiv la munte sau în alt loc, foarte departe de casă. Noile obligaţii vă produc însă multă bucurie şi senzaţia că viaţa dv. are sens. Intuiţia vă este cel mai bun aliat în toate activităţile. Reuşiţi să vă ocrotiţi din nou familia, aşa cum vă doriţi.
Fecioarele, invidiate de colegi
Chiar dacă nu aveţi prea multă experienţă, reuşiţi să rezolvaţi toate problemele printr-un act de voinţă admirabil. Sunteţi invidiat de colegi pentru laudele primite. Vi se deschid porţi nebănuite: puteţi activa cu succes în domeniul artistic sau chiar ca farmacişti de ocazie.
Balanţă
Asistaţi la oficializarea unor relaţii şi nu se poate spune că evenimentul vă face prea mare plăcere. Cei dragi vă susţin cum pot. Cadourile dv. se dovedesc inspirate. Deveniţi mai nervos şi mai puţin răbdător cu toţi membrii familiei. Veşti stresante de la rudele prin alianţă.
Scorpion
Aveţi o atitudine exagerat de agresivă faţă de cei din anturaj, inclusiv faţă de persoana iubită sau colegi. Cei ce vă îndrăgesc încearcă să vă ajute şi să vă calmeze. Trebuie să „dezvoltaţi” afacerile familiale, numai că planurile vor fi întocmite de o persoană prea „chibzuită”.
Săgetător
Primiţi o invitaţie pe care doriţi să o refuzaţi de la bun început, dar descoperiţi că nu aveţi suficiente motive. Sunteţi salvat de confirmarea unuia dintre şefi. Câştiguri mai mici şi foarte multe scandaluri. Nu veţi face singuri în această zi „deplasările” pe care le doriţi.
Capricorn
Sunteţi forţat de împrejurări să alegeţi între două situaţii stresante: fie renunţaţi la proiectele noi, fie acceptaţi ce vi se impune de către şefii direcţi. Veţi pierde unii prieteni, din cauza faptului că nu mai aveţi timp să vă întâlniţi cu ei şi amânaţi până şi telefoanele.
Vărsător
Găsiţi cea mai bună „metodă” de a inspira persoanei iubite sentimente de posesie: flirtaţi frivol cu toată lumea din anturaj. Aveţi mare grijă totuşi să nu exageraţi! Foarte optimişti, nu vă veţi lăsa influenţaţi de niciun fel de eveniment neplăcut şi veţi deveni indispensabili.
MandalaPeştii îi motivează pe cei din anturaj
V-aţi dorit atât de mult să aveţi numai colaboratori de nădejde, încât faceţi greşeala să vă asociaţi cu prima persoană care vă face o astfel de propunere. Aveţi calitatea de a-i influenţa pe toţi cei din anturaj, de a le transmite o parte din exuberanţa şi pofta dv. de viaţă.
Horoscop realizat de Tina Rizea
adev.ro/nvuz4r

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 2 =

4 + 3 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie