Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Valul DNA va mătura tot / ”Cine pricepe se retrage la timp”

Descumpănire maximă în zona politică față de acțiunile procurorilor anticorupție. Zilnic, pe holurile parlamentului auzi parlamentari întrebându-se, chiar și pe ei înşiși, ce se va întâmpla pentru că ”ne iau pe toți”. Sunt însă destui cei care încă se cred intangibili și bagă mâna adânc în banul public. Numai că zilele acestora sunt numărate.

La DNASTIRIPESURSE.RO  a intrat în posesia unui document din care reiese fără de tăgadă că nimeni nu este intangibil. Procurorii DNA au în lucru dosare grele referitoare la politicieni de rang înalt din PNL, PSD, ALDE și UNPR. Chiar și candidați dați ca siguri la marile municipalități ale țării sunt vizați de cruciada în care procurorii au mână liberă să acționeze.

Sunt destui cei care susțin că DNA-ul ar avea un grafic de oportunitate în legătură cu prioritizarea unui dosar sau al altuia. Potrivit informațiilor noastre prioritatea o dă subiectul, care dacă își dorește cu ardoare să ocupe o funcție de demnitate publică, dar are în spate un bagaj nesimțit de mare de gunoi, i se spune STOP. Stop pentru a a nu ajunge ulterior pe o funcție, iar daunele să fie mult mai mari din punct de vedere penal.

Din experiența anchetelor trecute sau în curs, cei vizați își doresc perpetuarea pe funcții pentru a acoperi faptele din trecut și, evident, dacă rețeaua mafiotă rămâne intactă, să continue șirul de infracțiuni.

Va urma deci o toamnă fierbinte în toate stațiile DNA din țară.

P.S.: Dosarul votului din Diaspora arată doar că activitatea va fi la fel de susținută și de violentă pentru cei vizați de anchete. Asta aviz pentru cei care se cred imuni în fața acțunilor parchetelor – ”cine pricepe se retrage la timp”, potrivit unui om avizat cu ce va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + eight =

18 − = 8

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie