Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Valul DNA va mătura tot / ”Cine pricepe se retrage la timp”

Descumpănire maximă în zona politică față de acțiunile procurorilor anticorupție. Zilnic, pe holurile parlamentului auzi parlamentari întrebându-se, chiar și pe ei înşiși, ce se va întâmpla pentru că ”ne iau pe toți”. Sunt însă destui cei care încă se cred intangibili și bagă mâna adânc în banul public. Numai că zilele acestora sunt numărate.

La DNASTIRIPESURSE.RO  a intrat în posesia unui document din care reiese fără de tăgadă că nimeni nu este intangibil. Procurorii DNA au în lucru dosare grele referitoare la politicieni de rang înalt din PNL, PSD, ALDE și UNPR. Chiar și candidați dați ca siguri la marile municipalități ale țării sunt vizați de cruciada în care procurorii au mână liberă să acționeze.

Sunt destui cei care susțin că DNA-ul ar avea un grafic de oportunitate în legătură cu prioritizarea unui dosar sau al altuia. Potrivit informațiilor noastre prioritatea o dă subiectul, care dacă își dorește cu ardoare să ocupe o funcție de demnitate publică, dar are în spate un bagaj nesimțit de mare de gunoi, i se spune STOP. Stop pentru a a nu ajunge ulterior pe o funcție, iar daunele să fie mult mai mari din punct de vedere penal.

Din experiența anchetelor trecute sau în curs, cei vizați își doresc perpetuarea pe funcții pentru a acoperi faptele din trecut și, evident, dacă rețeaua mafiotă rămâne intactă, să continue șirul de infracțiuni.

Va urma deci o toamnă fierbinte în toate stațiile DNA din țară.

P.S.: Dosarul votului din Diaspora arată doar că activitatea va fi la fel de susținută și de violentă pentru cei vizați de anchete. Asta aviz pentru cei care se cred imuni în fața acțunilor parchetelor – ”cine pricepe se retrage la timp”, potrivit unui om avizat cu ce va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie