Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 1 decembrie 2014

BERBEC
Nu mai vreti sa colaborati cu persoanele care au incercat sa va insele (fiind in aparenta foarte amabili), dar nu stiti cum ati putea sa-i refuzati diplomatic. Strategii.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

TAUR
Aveti capacitatea de a-i intelege pe cei din anturaj si sa-i ajutati cu multa finete, in asa fel incat nici macar sa nu sesizeze ca le stiti cele mai intime secrete. Prudenta.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

GEMENI
Va lasati cuprins de ambitie cand nu este cazul (este vorba indeosebi de persoanele mai tinere din anturaj, care va divinizeaza, numai ca sunt impertinente). Complexitate.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

RAC
Horoscop complet
Doriti sa puneti in practica teluri ambitioase, din dorinta de a le arata celor ce v-au denigrat ca nu ati fi capabil. Totul se petrece in secret, pentru a fi surpriza si mai mare.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

LEU

Deveniti dintr-o data foarte grijuliu cu sanatatea dv. si, bineinteles, ca veti fi acuzat de ipohondrie, in primul rand pentru ca aratati foarte bine si sunteti plin de energie.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

FECIOARA

Ii enervati pe cei cu care lucrati, deoarece insistati din nou asupra unor amanunte si intarziati predarea unei lucrari importante. Nu va puteti abtine, dar le veti aduce noroc.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

BALANTA

Aveti o adevarata manie sa va bagati nasul in treburile altora. Chiar daca sunteti bine intentionat, cei dragi deja s-au saturat de comportamentul si de curiozitatea dv.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SCORPION

Aveti rabdare sa-i ascultati cu atentie pe toti cei cu care colaborati, cu toate ca aveti multe alte probleme grave. Confortul devine din ce in ce mai important pentru dv.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SAGETATOR
Considerati ca toate atentiile si cadourile primite se datoreaza farmecului dv., insa va inselati amarnic. Exista o persoana care actioneaza in numele dv. si va apara drepturile.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

CAPRICORN
Reusiti sa ii convingeti pe cei din jur (fara prea mari eforturi) ca meritati mult mai mult decat vi se ofera acum. Cererile dv. pot deveni enervante pentru colegi.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

VARSATOR
Sunteti din ce in ce mai popular, dar aceasta nu constituie o noutate pentru dv., care aveti atat de multi prieteni. Din pacate, aveti tendinta sa va considerati unic.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

PESTIAstrologie
Cuceriti persoana iubita prin stilul pe care il abordati. Este adevarat ca si mai mult conteaza calitatile casnice pe care le aveti si de care nu prea sunteti mandru.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

Sursa : www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − seven =

+ 11 = 20

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie