Berbec

Veti aborda toate treburile cu foarte mare seriozitate, de parca toate ar fi o chestiune de viata si de moarte. Nu e rau, cand este vorba de serviciu sau de proiecte cu adevarat serioase. Dar chiar si acasa, Berbecii vor fi la fel de determinati. Cu atata agitatie, riscati insa sa va epuizati toate fortele, prin urmare este bine ca, astazi, sa-si stabileasca prioritatile, hotarand ce merita efortul si ce nu.

Taur

Sunteti in stare sa va demonstrati suprematia, chiar daca nu vreti neaparat. Dar, pur si simplu, totul va merge din plin, treburile rezolvandu-se, parca, de la sine. Astrele va asigura pentru astazi energie, fermitate si o minte limpede, ceea ce va ajuta sa depasiti chiar si cele mai mari obstacole. In pofida tuturor acestor reusite, Taurii nu vor fi tentati sa-i priveasca pe cei din jur cu superioritate.

Gemeni

Veti sti sa comunicati foarte bine astazi, gasind chiar si intr-un interlocutor dificil “un suflete pereche”. Veti fi sincer astazi, direct si cu o dorinta nestavilita de a dialoga, in primul rand, cu cei aproapiati, fie ca e vorba de rude, prieteni sau colegi de birou. Printre altele, Germenii vor simti nevoia sa faca noi cunostinte.

RacHoroscop Amestecat

Nu va grabiti! Astrele va avertizeaza ca orice decizie pripita, orice actiune spontana sau dorinta de a termina treaba cat mai repede, se va solda cu greseli. Chiar si cand este foarte sigur pe hotararile luate, Berbecul trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa mearga mai departe. Dar cea mai buna solutie: amanati totul pentru alta zi.

Leu

Veti da dovada de forta in orice problema, ceea ce va asigura rezultatul scontat.. Leii vor fi, astazi, plini de convingere, siguri de sine si extrem de calmi. Astfel, ei isi vor arata fermitatea atat la serviciu, cat si in familie. Gratie capacitatii lor de a-si apara cauza, Leii vor fi respectati, iar cuvantul lor va cantari foarte mult.

Fecioara

Veti afla astazi ce inseamna indaratnicia. Veti fi extrem de energic, o energie creativa, ceea ce va va deschide numeroase oportunitati. Veti reusi chiar si imposibilul. Totul vi se va parea simplu: gasirea unei iesiri din impas sau fiecare pas facut pe drumul spre scopui propus. Veti avea chiar impresia ca nu exista obstacol pe care sa nu-l puteti trece.

Balanta

O zi destul de incalcita, pentru caveti incerca tot timpul sa va ascundeti de rautatea celorlalti si de tentativele brutale de amestec in viata dumneavoastra. Incercati sa va ocupati de treburile curente si sa nu va abateti de la ele, desi cei din jur vor incerca sa va franeze elanul, formuland tot felul de cerinte si pretentii.

Scorpion

Numai idei si ganduri bune pentru ziua de astazi. Prin urmare, nu este de mirare ca Scorpionii vor dori din rasputeri sa le impartaseasca, pentru un fel de dezbatere publica.Oricum, Scorpionii vor reusi astazi sa gaseasca un loc linistit unde sa stea de vrba. Astfel, el isi va perfectiona ideile, transformand o piatra pretioasa bruta intr-un briliant.

Sagetator

Trebuie sa va asteptati la neplaceri si sicane din partea celor din jurul dumneavoastra. Sagetatorii nu se vor simti in largul lor, urmariti de obsersia ca toti ceilalti iivor raul, vor sa le puna bete in roate. Pentru a scapa de aceste neplaceri, Sagetatorii sunt dispusi sa consume forte si timp, straduindu-se sa fie ascultati.

Capricorn

Aveti sansa sa va confruntati cu ceva nou si interesant, ceea ce, pe viitor, se va rasfrange asupra destinului dumneavoastra. Poate este vorba de o persoana, poate de cunostinte noi, de sentimente coplesitoare sau de senzatii deosebite. De altfel, nici Capricornul nu este tentat, astazi, sa stea cu mainile in san, ci va prefera sa mearga in intampinarea sortii sale.

Varsator

Veti avea parte de critici din partea adversarilor. Unii vor fi in stare sa va arunce in fata cuvinte dureroase. Dar nu va veti lasa intimidat: sunteti determinat sa mergeti pana la capat si nu veti precupeti nici un efort pentru a merge mai departe pe drumul ales. Oricum, deciziile pe care Varsatorii le vor lua astazi vor fi considerate de ceilalti drept paradoxale.

Horoscop PlinPesti

Aveti chef de vorba, despre orice si cu oricine. Va veti stradui sa va impuneti punctul de vedere. Atentie: chiar daca multi va vor da dreptate, evitati sa intrati in conflict cu sefii.