Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop de weekend 16-17 aprilie 2016

Berbec:

Dacă până azi v-a fost greu să vă administraţi finanțele, sâmbătă este ziua voastră norocoasă. Un prieten pe care nu l-aţi mai văzut demult vă sfătuiește ce să faceţi cu banii, așa că ar fi bine să îl ascultați. Este posibil să nu vă placă ceea ce auziţi la început, dar veţi fi mulţumiţi de rezultat.

Taur:

Începeţi ziua de sâmbătă cu ceva probleme, însă nu este vorba despre ceva grav: pierdeţi metroul, întârziaţi la serviciu sau aveţi parte de un incident minor. Nu lăsaţi asta să vă influențeze pentru că mai târziu vă va aștepta o surpriză plăcută. Veţi primi o veste care vă va bucura enorm.

Gemeni:

Trebuie să fiţi cinstiţi cu voi și cu cei din jur și să recunoaşteţi dacă nu vă pricepeţi la un anumit lucru. Este plăcut să fiţi lăudaţi, însă dacă nu stăpâniţi un anumit domeniu, staţi deoparte pentru că acțiunile voastre vor fi sortite eșecului.

Rac:Zodii 1

Ar fi bine să apelaţi la cei din jur pentru anumite recomandări, fiindcă ştiţi că voi îi cunoaşteţi numai pe cei mai buni. Veţi avea nevoie de numărul unui instalator, al unui mecanic sau chiar de numele restaurantului cu cea mai bună mâncare din oraș. Sunaţi-vă cunoștințele și informaţi-vă pentru că vă veţi ușura viața.

Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; această stare de spirit se datorează unui succes avut recent sau unui vis împlinit. După orele prânzului, ieşiţi în oraş cu oamenii dragi din viaţa voastră.

Fecioară:

Trebuie să faceţi echipă bună azi cu colegii într-un proiect important. Veţi fi ajutaţi de ei, indiferent de ce va trebui să faceţi, numai că încercaţi să lăsaţi deoparte orgoliul și să le permiteți să vă dea o mână de ajutor.

Balanţă:

Se va ivi o ocazie ce poate părea neimportantă, însă fiţi cu ochii în patru. Poate avea mare influență asupra viitorului vostru. Atenție mare, pentru că cine știe ce mare șansă puteți rata.

Scorpion:

Veţi fi asaltaţi de invitații la mai multe evenimente. Prietenii vă roagă să ieşiţi cu ei în weekend, rudele vă propun o zi de relaxare la țară, iar voi trebuie să daţi răspunsul cât mai repede, ca totul să poată fi bine pregătit până la finalul săptămânii.

Săgetător:

V-aţi propus să slabiţi sau să mâncaţi mai puțin decât eraţi obişnuiţi, însă mare atenție, pentru că dacă nu vă hrăniţi la timp, iar alimentația nu este sănătoasă, acest lucru poate avea urmări asupra organismului vostru.

Capricorn:

Încercaţi să vă faceţi cât mai clar înţeleşi în discuțiile cu oamenii astăzi, pentru că vorbele voastre, dacă sunt greșit interpretate, vă pot atrage necazuri. Și nu vreţi un stres în plus.

Vărsător:

Petreceţi o mică vacanță alături de persoana dragă într-o destinație de vis. Dacă nu aveţi o relație, azi se anunță o zi relaxată, fără probleme și vă pregătiţi cum trebuie pentru distracția de weekend.

Cerc_zodiiPeşti:

O persoană pe care până acum o găseaţi absolut fascinantă vă plictisește teribil azi și nu ştiţi cum să o ocoliţi. Încercaţi să o evitați, iar ea vă va confrunta, pentru a afla ce se întâmplă cu voi. Aveţi grijă ce explicații îi oferiţi pentru că nu vreţi să vă stricaţi relațiile cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − one =

+ 87 = 96

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – grape-fruit/ grefuit/ grep/ grepfrut? Fructul citric, …
Corespondenta la redactie