Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 6 otombrie 2014

BERBEC
Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Nu refuzaţi comunicarea.

Horoscopul2TAUR
Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. Fiţi foarte atent la acte.

GEMENI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite.

RAC
Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic.

LEU
Sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. După-amiază sunteţi puţin agitat, dar spre seară totul revine la normal. Acordaţi mai mult timp odihnei!

FECIOARĂ
În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere.

BALANŢĂ
Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului!

ZodiileSĂGETĂTOR
Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Relaxaţi-vă şi odihniţi-vă mai mult!

CAPRICORN
S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Calmaţi-vă şi lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

VĂRSĂTOR
Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună.
Spre seara, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

PEŞTI
Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 14 =

44 − = 39

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie