Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni temperaturi de 18 grade

Luni, vreme se menţine usor mai rece decât ar fi normal la început de octombrie.

Toamna 1Cerul variabil, dar se va înnora treptat, iar spre seară, va ploua în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla mai cu putere în sudul Banatului şi pe crestele montane şi nu va trece de moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14..15 grade în depresiunile transilvane şi în nordul Copaci si cer toamnaMoldovei şi 21 de grade la Oradea, Satu Mare şi Alba Iulia.

În Oltenița, în prima zi lucrătoare a săptămânii, norii se înmulţesc abia  spre seară, iar şansele de ploaie sunt reduse. Dimineaţă, 8…9 grade, iar la amiază, în jur de 18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =

8 + 2 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie