Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni temperaturi de 18 grade

Luni, vreme se menţine usor mai rece decât ar fi normal la început de octombrie.

Toamna 1Cerul variabil, dar se va înnora treptat, iar spre seară, va ploua în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla mai cu putere în sudul Banatului şi pe crestele montane şi nu va trece de moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14..15 grade în depresiunile transilvane şi în nordul Copaci si cer toamnaMoldovei şi 21 de grade la Oradea, Satu Mare şi Alba Iulia.

În Oltenița, în prima zi lucrătoare a săptămânii, norii se înmulţesc abia  spre seară, iar şansele de ploaie sunt reduse. Dimineaţă, 8…9 grade, iar la amiază, în jur de 18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =

− 6 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie