Berbec

Interesante si frumoase sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii. Mai ales cu femeile, astazi poti comunica usor si chiar ai putea petrece clipe placute la o discutie amicala pe teme comune, de larg interes. Ar fi bine sa cauti pe cineva din acest anturaj si sa organizezi o mica reuniune intr-un loc placut. Schimbul de pareri si idei va fi folositor si de bun augur. Asculta, zambeste, bucura-te de toate!

Taur

Esti bine sustinut de catre sefi, pentru ca le faci impresie buna din toate punctele de vedere. Totusi exista persoane in preajma ta care te sfatuiesc sa nu te culci pe laurii victoriei momentane. Remarcile lor te pot necaji, manifestand tendinta de a ignora total mesajul lor. Fii prudent, pentru ca succesele scurte duc mai departe la caderi spectaculoase. Tine cont si de parerile celorlalti!

Gemeni

Demersurile necesare unei calatorii sau unui program de studiu si instruire sunt binevenite, mai ales in orele diminetii. Unii iti pot obstructiona programul stabilit, motivand ca ar fi bine sa te concentrezi pe indatoririle profesionale sau parteneriale. Printre treburile cotidiene iti poti face timp sa te gandesti si la ale tale. Dupa-amiaza sunt momente bune penru a viziona un film bun.

RacStelute Mii

Este rost de castiguri de la si prin altii. Fie primesti bani, cadouri sau favoruri, fie se pun acum bazele unei colaborari care, pe termen scurt, iti va aduce beneficii substantiale. Pe de alta parte, cheltuielile care se contureaza sunt legate de facturi, taxe, impozite sua alte tipuri de datorii catre diferite persoane. Chibzuieste fiecare ban si nu te avanta in planuri financiare promitatoare la prima vedere.

Leu

Sunt momente bune pentru a discuta cu partenerul de viata sau de afaceri, planuri comune si remedieri necesare actiunilor aflate in desfasurare si care va privesc pe amandoi. Implicarea emotionala sau materiala in aceste dezbateri este paguboasa, de aceea fii prudent. Neplacerile financiare pandesc in umbra, astfel ca de la bani sau bunuri se poate contura o galceava pe termen lung.

Fecioara

O zi cu treburi de rutina la serviciu si cu multe dialoguri colegiale. Alcatuieste programul pentru toata ziua si urmareste-l indeaproape. Unii vor incerca sa te impiedice, insa evita sa le raspunzi la provocari si urmareste-ti interesele. Ai grija si de sanatate! O programare la un specialist sau informarea cu privire la o dieta noua sau la un remediu potrivit sunt alte subiecte importante.

Balanta

Esti dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iuibita sau copiii. Cheful de aventuri si distractii este mare si cam greu de satisfacut. Cei dragi iti sunt alaturi, insa poate nu asa cum ai dori tu. Faptul ca mentalul tau oscileaza frecvent in decizii si comunicare, altora le este dificil sa te urmareasca sau sa-ti tina isonul. Fii intelegator si lasa temerile deoparte! Exista lucruri de care te poti bucura!

Scorpion

Frumoase si utile sunt reuniunile familiale. Ai putea lua legatura cu acele rude de care nu mai stii nimic in ultima vreme. Pe de alta parte ar putea interveni cheltuieli importante, fie pentru casa, fie pentru a ajuta pe cineva drag din familie. Prudenta si mai intai analizeaza despre ce este vorba. Restrictiile financiare sunt evidente. Spre seara, bucura-te de o masa buna alaturi de cei dragi.

Sagetator

Ziua este favorabila discutiilor banale si rezolvarii treburilor de rutina. Este posibil sa revii asupra unor decizii privitoare la chestiuni profesionale sau la actiuni comune cu persoanele din anturajul apropiat. Oscilatiile in gandire si comunicare sunt la ordinea zilei. De acceea lasa loc si pentru factorul necunoscut care isi va face simtita prezenta din plin. Posibile calatorii pe distante scurte.

Capricorn

Se pare ca vei cheltui bani pe obiecte de infrumusetare sau pe lucruri necesare traiului cotidian. Insa vei oscila mult pana sa te hotarasti. De aceea roaga pe cineva drag sa te insoteasca la cumparaturi. Astfel, pe de o parte ai cu cine sa te sfatuiesti, iar pe de alta va fi amuzant si constructiv schimbul de pareri. Evita exagerarile si achizitionarea unor bunuri sclipitoare la prima vedere.

Varsator

Esti frumos si luminos astazi, astfel ca vei atrage multe priviri. Sunt momente bune pentru a-ti reinnoi garderoba, obiectele de ingrijire personala sau podoabele folosite in mod curent. Totusi ai grija sa eviti exagerarile si abordarea unui stil agresiv. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna si taifasuieste cu cineva drag. Vei afla pareri importante despre cum sa-ti imbunatatesti viata.

Horoscop 1Pesti

Starea ta de spirit este oscilanta, iar sanatatea foarte vulnerabila. Este bine sa-ti dozezi eforturile, sa iti alcatuiesti o lista de prioritati si sa lucrezi strictul necesar. Evita, pe cat posibil, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intruct exista un risc mare de erori de diagnostic si tratament. Odihna, o plimbare in aer liber si remediile naturiste iti sunt cele mai potrivite.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro