Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 9 mai 2016

Berbec

Prietenii, colegii si rudele au astazi nevoie de intelepciunea si rabdarea dumneavoastra. La serviciu s-ar putea contura necesitatea revizuirii contractelor, a volumului de munca. Nu sunteti multumit de situatia actuala si, in acest context, este posibil sa apara idei care pana spre sfarsitul lunii vor prinde viata. Ascultati-va intuitia si nu va impuneti punctul de vedere. Acum, fiecare trage plapuma pe partealui, nefiind dispus sa cedeze sau sa imparta. Lasati mai bine ca lucrurile sa evolueze de la sine.

Taur

Faceti o evaluare a perspectivelor materiale, renuntati la ceea ce nu va aduce profit, dar va conuma foarte mult timp si forte. Daca vi se restituie o datorie sau primiti o suma de bani pe care o asteptati de ceva timp, nu va grabiti sa cheltuiti. De modul in care va veti getiona finantele saptamana aceasta depinde bunastarea dumneavoastra in urmatoarele luni, astfel ca evitati sa faceti investitiile planificate. Este bine sa renuntati la vechituri, lucruri sau dependente. Odihniti-va, observati si ascutati-i pe cei din jur.

Gemeni

Primiti suficiente informatii pentru a trage concluzii si pentru a lua decizii. Este timpul reorientarii, revizuirea unor contracte, renuntarea la planuri fara viitor si revenirea la cele devenite actuale. Ceva va nemultumeste, obligandu-va sa va analizati proiectele. Aceasta zi ar putea insemna inceputul unor angajamente noi.

RacZodii gri

Veti respecta cu strictele programul de lucru, evitand orice v-ar putea scoate din normalul unei zile banale, fara mare agitatie, In general, aceasta seamana cu un fel de schema, elaborata cu meticulozitate: nimic nu va va impiedica sa va vedeti de treburile dumneavoastra. Ceea ce nu inseamna ca va fi o zi plictisitoare. Cu siguranta se va intampla ceva palpitant!

Leu

Veti lasa impresia celor din jur ca incercati sa faceti pe desteptatul, spunand vrute si nevrute. Mai mult, vor fi momente cand chiar si dumneavoastra veti avea impresia ca intreceti orice masura. Problema este ca astazi veti fi tentat sa exagerati si sa complicati lucrurile, exprimandu-va gandurile intr-un mod mult prea sofisticati. Prin urmare, straduiti-va sa fiti mai natural!

Fecioara

Aveti in minte tot felul de idei si planuri. Printre altele, va ganditi sa va reamenajati casa, dar nu ati avea nimic impotriva daca ati putea reorgoniza intreg Universul. Simtiti un fel de revolta interioara, dar si necesitatea de a va ocupa timpul cu ceva care sa va aduca recunoastere si reusite. Ceea ce astazi sunt simple idei, peste doua luni vor aduce roade si vor confirma precizia intuitiei dumneavoastra.

Balanta

Acceptati cu calm o schimbare de planuri si interventiile din exterior. Incepe o saptamana a reorientariilor. Puteti renunta la ceva in favoarea altceva sau puteti realiza cu succes ceea ce pana acum nu ati reusit. Ocupati-va de fleacuri. Planificati-va treburile cu o rezerva confortabila de timp. Nu trebuie sa intoarceti casa cu susul in jos si nici sa dati peste cap linistea familiei. Construiti planuri de viitor.

Scorpion

Concentrati-va pe chestiuni materiale si nu acordati atentie piedicilor care apar in realizarea dorintelor. E mai bine sa acceptati situatia data si sa rezolvati problemele curente. O zi buna pentru reluarea discutiilor cu partenerii, pentru revenirea la un proiect mai vechi si pentru corectarea planurilor. Se pot ivi greutati. Abordati totul cu multa atentie si din mai multe unghiuri, pentru a nu scapa nici o oportunitate.

Sagetator

Ritmul evenimentelor incetineste si nu reusiti sa dati randamentul necesar. Lucrati in calm si cu masura, pentru ca numai asa veti reusi sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Nu va apucati de prea multe deodata, pentru ca aceasta perioada are prioritatile ei. Esentiale devine detaliile, capacitatea de a-i asculta pe cei din jur. Ceva tensiuni in relatiile cu partenerii de serviciu, dar si cu persoana iubita din cauza unor subiecte neplacute, date uitatii, dar care reapar pe neasteptate.

Capricorn

Simtiti o atractie aproape inexplicabila pentru matematica, pentru exactitate si logica. Problema care deunazi pareau plictisitoare si enervante, nu numai ca isi vor gasi astazi rezolvarea, dar va vor aduce satisfactii intelectuale. Poate nu veti ajunge un mare matematician, dar trebuie sa va ocupati astazi exclusiv de treburi concrete si folositoare.

Varsator

Se agraveaza problemelor de acasa si relatiile cu rudele. Se umple paharul rabdarii si intelegeti ca trebuie sa schimbati ceva. Doecamdata insa este mai bine sa corectati ceva minor, dar sa analizati lucrurile, lasand modificarile de amploare pentru jumatatea verii. Prezenta planetei Mercur provoaca haos si debandata in treburile curente. Greu de ajuns la intelegeri. Mizati numai pe dumneavoastra. Nu va grabiti si cantariti bine ce anume va asumati.

Zodiac PamantPesti

Planificati totul dinainte. Trebuie sa depuneti efortui pentru a va explica punctul de vedere sau pentru a ajunge la o intelegere. In orice se impune ordine, in caz contrar veti incepe sa pierdeti lucruri importante. In plan emotional, se poate ivi o noua reactie la o situatie mai veche. S-ar putea, de asmenea, inrautati situatia de acasa, cu problemel care reclama eforturi si atentie. Nu va lasati orbit de tentatia banului. Acordati atentie acelor scheme financiare care va leaga de oameni in care aveti incredere. Sunt posibile cheltuieli neprevazute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + six =

3 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum se scrie corect Mall-ul sau Mallul Potrivit Dicţionarului ortografic, ortoepic …
Corespondenta la redactie