Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 9-12 mai 2016

Vremea in tara
La noapte
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri Prognoza Meteode scurtã duratã ale vântului, local în sudul și centrul țãrii, precum și la deal și munte și izolat în celelalte regiuni. În zona montanã înaltã, trecãtor și izolat, vor mai fi ninsori slabe sau lapovițã. Cu totul izolat cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 12 grade.

Luni 9 mai
Vremea se va menține în general instabilã. Vor fi înnorãri și ploi, mai ales averse însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, local în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile nord-vestice, sudice și centrale, iar izolat, mai ales dupã-amiaza și în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în dealurile Moldovei și 22 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade.

 Marti 10 mai
Vremea va fi în general instabilã în regiunile intracarpatice, precum și în zonele de deal și munte, unde local, îndeosebi dupã-amiaza și seara, vor fi înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și, posibil, grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Noaptea cerul va deveni mai mult noros în sud-vestul țãrii, unde ploile se vor extinde treptat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general între 2 și 13 grade.

 Miercuri 11 mai
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vest, sud-vest și zonele de deal și munte, unde local vor fi ploi, mai ales averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 14 grade.

 Joi 12 mai
Vremea va fi instabilã. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de sud-vest a țãrii, unde va ploua pe arii extinse, iar izolat, mai ales la munte, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ploile, mai ales averse însoțite și de descãrcãri electrice, se vor semnala local, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va avea intensificãri în regiunile vestice și sud-vestice și local în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19…20 de grade pe litoral și în Oltenia și 26 de grade, izolat, în regiunile estice. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 16 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi mai mult noros și vor fi averse, posibil și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 10…11 grade.

Meteo FloralLuni 9 mai
Vremea va fi instabilã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a zilei, când temporar va ploua. Condiții pentru averse slabe vor fi și spre searã, dar cu o probabilitate mai redusã. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

 Marti 10 mai
Cerul, mai mult senin în prima parte a zilei, va avea unele înnorãri spre searã și noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

 Miercuri 11 mai
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei și, din nou, noaptea, dar condițiile de ploaie slabã vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, ușor mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 22…24 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

 Joi 12 mai
Vremea va fi instabilã. Cerul va fi avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie