Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Mariana Cojocaru 2016. Ce culori îți poartă noroc în Anul Maimuței de Foc

Horoscop Mariana Cojocaru 2016 – Încă de la finele lui 2014 și în prima lună a lui 2015, astrologul Mariana Cojocaru făcea previziuni și atrăgea atenție asupra pericolelor care pândesc România în ultimele două luni ale acestui an.

Horoscop 2016Din nefericire, preziviunile și analizele astrale realizate de Mariana Cojocaru s-au adeverit. Totul a culminat cu accidentul cumplit petrecut în Clubul Colectiv, unde și-au găsit sfârșitul 32 de persoane și alte 134 au ajuns să fie internate în spital în stare critică.

“Vineri (n.r. 30 octombrie) am făcut o previziune la 14:30 și chiar spuneam că sunt foarte îngrijorată de alinierea de planete, și de Lilith, luna neagră, cu Mercur.

Aspectul acela m-a îngrijorat pe mine foarte mult, pentru că există acest aspect malefic care a și dus la acest eveniment nedorit de nimeni.

Vă spun este activă karma țării. Este plin de semne. Axa de destin a țării este în Pești și în Fecioară.

La începutul anului spuneam: atenție la finalul de an, se agită apele! Suntem în anul Oii și iată că avem miei de sacrificiu.

Finalul de an va fi agitat, iar 2016 va fi și mai agitat pentru că intrăm în anul Maimuței.

Ce culori îți vor purta noroc în anul Maimuței de Foc

Din luna februarie 2016 începe un nou an în zodiacul chinezesc: Anul Maimuței de Foc. Va fi un an decisiv pentru fiecare zodie, un an al redescoperirii sinelui, și nu numai. Vezi ce culori îți poartă noroc în 2016!

Culorile care își vor pune amprenta în 2016 sunt albastrul, albul și auriul. Dacă ești Berbec, îmbracă-te mult cu albastru. Această culoare este eliberatoarea energiilor negative, energii care te vor pândi tot anul.

Pentru tine, Taurule, auriul și roșul aprins sunt culorile ideale. Auriul îți pune în activare cele mai importante chakre, iar roșul te face și mai pasional decât ești.

Dacă te-ai născut Geamăn, atunci află că orice combinație albastru-alb sau turcoaz-negru te favorizează. Vei atrage norocul și atenția persoanelor dorite.Ce culori iti vor purta noroc in anul Maimutei de Foc

Dacă ești protejat de Lună, deci ești Rac, auriul este culoarea care te va magnetiza tot anul.

Pentru tine, Leu nărăvaș, tot auriul este culoarea ce te va face să fii mai activ, mai vesel, mai prezent. De asemenea, combinațiile oranj-galben sunt binevenite.

Dacă ești Fecioară, află că trebuie să porți mai mult galben pentru a te impune în fața celorlalți, vișiniu sau roz.

Pentru tine, dragă Balanță, Anul Maimuței de Foc este o chemare la renunțarea la culorile reci. Așa că poartă roșu și auriu cu încredere!

Dacă te-ai născut în zodia Scorpion, te vor favoriza albastrul și turcoazul, mai ales în momentele de cumpănă.

Dacă ești Săgetător, îndrăznește combinația argintiu-albastru, căci aceasta este cea mai potrivită pentru a atrage sexualitatea.

Pentru tine, Capricorn încăpățânat, albastrul sidef este ideal pentru a face față noilor provocaări.

Dacă ești Vărsător sau Pești, nu ezita să folosești cu încredere roșu, verde închis sau orice nuanță gălbuie. Aceste culori te energizează.

Surse:
teotrandafir.ro
youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie