Berbec

Nu va ocupati de afaceri, sunteti mult prea imprastiat astazi! Astrele va recomanda sa va canalizati atentia spre alte activitati, mai placute, mai linistitoare. Este posibil ca astazi sa fiti dezamagiti de actiunile unor apropiati. Se pare insa ca, pe plan romantic, lucrurile stau mult mai bine astazi. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoane care va capta atentia dumneavoastra, facandu-va sa simtiti fiori.

Taur

Ideile prin viata, astfel ca proiectul dumneavoastra s-ar putea transforma astazi intr-o activitate colectiva fructuoasa a colectivului, pe care il conduceti. Dar atentie: daca nu va lauda nimeni, nu inseamna ca autoritatea dumneavoastra nu este recunoscuta. In plus, nu lansati critici la adresa superiorilor si a colegilor, pentru ca s-ar putea sa generati o revolta. Pe de alta parte, aveti grija de sanatate, pentru ca este posibila o cadere nervoasa.

Gemeni

Astazi veti fi agitat si nelinistit: ceva nu va da pace, impiedicandu-va sa va concentrati la locul de munca, unde atmosfera este incarcata si domneste un fel de dezordine. S-ar putea sa pierdeti ceva, un fleac, dar un lucru necesar. Sunteti tentat sa luat decizii care, ulterior, se vor dovedi incorecte. Cheltuiti prea mult, punandu-va in pericol situatia financiara. Pe de alta parte, nu sunteti atent la detalii, motiv pentru care pierdeti cateva oportunitati. De aceea, astrele va recomanda sa evitati semnarea unor documente si contracte importante, reprogramand, totodata, negocierile, intalnirile de lucru sau deplasarile in interes de serviciu prevazute pentru astazi.

Rac© Copyright 2010 CorbisCorporation

Nu este nevoie sa aruncati in joc toate atuurile de care dispuneti. Iar daca doriti sa faceti asta, abtineti-va. Evitati deciziile pripite si, in general, amanati pentru alta data orice treaba mai importanta.

Leu

Probleme financiare, cu pierderi. Nu va aventurati in afaceri care nu va sunt foarte clare. Oricum, seara va asteapta o intalnire fericita. Astrele va amintesc ca trebuie sa va vizitati parintii. Este posibila, de asemenea, o invitatie din partea unor prieteni.

Fecioara

Cerul se va insenina astazi pentru dumneavoastra si veti constata cat de neintemeiate au fost emotiile si suferintele prin care ati trecut. Aveti succes in tot ceea ce faceti. Este una dintre acele zile cand nimic nu va sperie.

Balanta

Nu va lasati dominat de prima idee care va vine in cap: cu siguranta nu va da rezultatele pe care le doriti. Idei sunt multe dar, din pacate, prea putin sunt si bune, demne de urmat.

Scorpion

Nu va grabiti sa luati hotarari, sa va exprimati ideile sau punctul de vedere. In general, veti intampina unele dificultati de concentrare. Nici la capitolul socializare nu stati prea bine astazi. Prin urmare, incercati sa discutati cu cat mai putine persoane, nu semnati documente, mai ales rapoarte contabile. In general, astazi nu sunteti pregatiti sa indepliniti sarcini care reclama precizie. Partenerii isi vor incalca promisiunile, dar nu incercati sa-si puneti la punct.

Sagetator

Toata lumea va rade in jurul dumneavoastra. Dar nu va faceti griji: nu rad de dumneavoastra, ci impreuna cu dumneavoastra. Veti face noi cunostinte si veti dobandi noi prieteni.

Capricorn

Sunteti mai vulnerabil ca de obicei. Nu va chinuiti prea mult sa intelegeti ce s-a intamplat, nu fiti excesiv de curios. Limitati-va sa observati lucrurile de la distanta.

Varsator

Aveti curajul sa renuntati la ceva care nu va place. Este posibil sa descoperiti ceva nou. In general, sunteti energeti astazi si putei face foarte multe. Energia pe care o simtiti trebuie sa-si gaseasca iesirea in relatia cu prietena iubita sau cu copiii. Este o zi perfecta pentru consolidarea relatiilor amoroase. Pe de alta parte, este posibil decesul unei persoane dragi.

Zodiac Sign --- Image by © Denis Scott/Corbis

Zodiac Sign — Image by © Denis Scott/Corbis

Pesti

Veti zari luminita de la capatul tunelului. Intrebarea este daca veti dori cu adevarat sa iesiti din locul intunecat, dar cald si relativ sigur in care va aflati. Decizia va apartine in totalitate.