Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 19-22 aprilie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri temporare, mai accentuate în Maramureș, nordul Crișanei și al Moldovei, Flori Ploaieunde se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice. În restul teritoriului doar cu totul izolat, mai ales la munte, vor fi ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi în zonele de munte, dar și în timpul averselor. Temperaturile minime se vor situa între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade pe litoral.

Marți 19 aprilie
Vremea va deveni instabilã și se va rãci în toatã țara, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de mediile multianuale ale acestei date. Temperaturile maxime se vor situa între 13…14 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 24…25 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade. Vor fi înnorãri temporar accentuate și ploi pe arii extinse, mai ales averse, însoțite de descãrcãri electrice, la început în Banat, Oltenia, Transilvania și Moldova, apoi îndeosebi în jumãtatea de sud-est a țãrii. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat, mai ales în sud, sud-est și zona de munte, 30…40 l/mp. Vor fi condiții de grindinã. Spre sfârșitul intervalului, în zona înaltã de munte, vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificãri la munte, iar temporar și în restul teritoriului.

Miercuri 20 aprilie
Vremea va continua sã se rãceascã în regiunile vestice, sudice și centrale, unde va deveni rãcoroasã pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiuni, unde se va produce brumã și 10 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în jumãtatea de est a țãrii și în zona montanã, unde, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, local va ploua, iar izolat, în Muntenia, cantitãțile de apã vor mai depãși 15 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului ploile, slabe cantitativ, se vor semnala doar izolat. Pe parcursul zilei vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, iar pe creste va sufla tare, apoi va slãbi în intensitate.

Joi 21 aprilie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va avea înnorãri temporare în prima parte a zilei în estul țãrii, unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificãri ziua în regiunile estice și centrale, precum și la munte, iar noaptea va slãbi în intensitate. Temperaturile maxime, în ușoarã creștere fațã de ziua precedentã, se vor situa între 12 grade în Moldova și în depresiuni și 21 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiuni, unde se va produce brumã și 8 grade pe litoral.

Vineri 22 aprilie
Vremea se va încãlzi. Cerul, variabil în cursul zilei, se va înnora treptat spre searã și noaptea în toate regiunile și local, mai ales în jumãtatea de vest a țãrii, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în estul și în sud-vestul țãrii și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral și 22 de grade în Banat și în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade.

Prognoza AprilieVremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Marți 19 aprilie
Vremea se va rãci accentuat fațã de ziua precedentã și va deveni instabilã. Cerul va prezenta înnorãri, mai accentuate dupã-amiaza și noaptea, când se vor semnala averse, moderate cantitativ, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Miercuri 20 aprilie
Vremea va continua sã se rãceascã fațã de intervalul anterior, devenind rãcoroasã pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade. Cerul va avea înnorãri și, mai ales în cursul zilei și în prima parte a nopții, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Joi 21 aprilie
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Vineri 22 aprilie
Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul, variabil ziua, se va înnora în cursul nopții, când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 8…10 grad
e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 81 = 84

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie