Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop marti 29 martie 2016

Berbec
Combativitatea dv. se nuanţează şi devine mai folositoare pentru toată lumea. Munciţi cu spor şi vă etalaţi talentele prin discursuri pline de diplomaţie. Partenerii financiari nu vor fi la înălţime. Descoperiţi că sunteţi mai obosit decât aţi crezut şi adormiţi de faţă cu rudele.
Taurul
Veţi reuşi să catalizaţi efectiv activităţile celor din jur şi să obţineţi astfel bune rezultate financiare mai uşor. Prietenele vor să vă ajute să îngrijiţi rudele bolnave. Aveţi o atitudine prea agresivă faţă de toţi cei din jur, inclusiv faţă de persoana iubită sau prieteni.
Gemeni
Organizaţi activităţi în care vor fi implicate multe persoane, cărora nu va avea rost să le pretindeţi vreodată să vă fie recunoscători, fiindcă drepturile vă revin dv. Vă temeţi ca unele maladii se pot croniciza. Seara, cei ce vă îndrăgesc încearcă să vă ajute şi să vă calmeze.
RacZodiac-cer

Vă place să daţi lecţii celor din anturaj (chiar nu staţi pe gânduri nici când e vorba de prieteni sau protectori). Faceţi excese periculoase şi programaţi alte drumuri. Chiar dacă nu aveţi experienţă, reuşiţi să rezolvaţi toate problemele printr-un act de voinţă demn de admirat.

Leul

Nu sunt excluse gafele celor din familia dv. (pe care vi le asumaţi din generozitate). Hărnicia dv. va fi luată de adversari drept nelinişte. Sunteţi supus unui tir de întrebări care vă traumatizează, nemaisocotind că din cauza oboselii se pot întâmpla şi destule accidente casnice.

Fecioară

Veţi rezolva o multitudine de probleme familiale… minţind. Vi se pare că acţionaţi cum nu se poate mai corect şi vă miraţi când cei dragi vă critică demersurile originale. Sunteţi invidiat de colegi, mai ales pentru laudele primite. Zi cu succese, dar şi cu pagube semnificative.

Balanţă

Vă este mai uşor să comunicaţi cu cei din anturaj şi descoperiţi că aveţi mulţi prieteni care dovedesc că sunt foarte creativi. După-amiază, amânaţi din nou investiţiile dorite de familie. Sunteţi prea iritat de ceea ce se petrece în jurul dv. pentru a vă mai putea păstra calmul.

Scorpionul

Există riscul să treceţi pe lângă oportunităţi deosebite, din simplă neatenţie (mai ales dacă persoana iubită e la fel de neatentă). Reacţionaţi cu agresivitate şi abia apoi lăsaţi să intervină raţiunea. Faceţi numeroase cheltuieli care le atrag atenţia tuturor celor din anturaj.

Săgetător

La prima vedere, totul pare a se desfăşura conform planurilor dv., numai că apar continuu inexplicabile mici obstacole. După-amiază, partenerul de cuplu se dovedeşte şi el cam ipocrit. Aveţi intenţii foarte bune, dar prin tot ceea ce faceţi îi compromiteţi pe cei care vă iubesc.

Capricorn

Daţi dovadă de o atitudine absolut diplomatică exact când se aşteaptă mai puţin anturajul familial. Susţineţi însă că v-aţi plătit toate datoriile tocmai faţă de cei pe care i-aţi uitat. Seara, vorbiţi prea mult sau poate vă place să vă lăudaţi. Cert este că cei dragi se supără.

Vărsătorul

Amânaţi din nou drumurile organizate cu grijă înainte cu o săptămână, din cauza unor colaboratori lipsiţi de simţ practic. Păstraţi cu grijă secrete ultimele dv. succese financiare. Aflaţi în sfârşit de intrigile puse la cale de femeile din anturaj şi luaţi o atitudine cam brutală.

Horoscop FiligramPeşti

E posibil să vi se ofere posibilitatea să încheiaţi un contract convenabil din punct de vedere financiar, care însă nu acoperă decât o perioadă foarte scurtă de timp. Dorinţa de a vă „împăca” cu persoana iubită devine obsesivă. Experienţa v-a învăţat să nu lăsaţi bârfa nepedepsită.

Citeste mai mult: adev.ro/o4r9z2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie