Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop marți 4 noiembrie 2014

BERBEC
Va grabiti fara rost! Adversarii de abia asteapta sa gresiti pentru a dovedi ca sunteti bun de acuzat. Prea multa incredere nici in persoana iubita nu puteti avea deocamdata. Relansare profesionala rapida.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

AstrologieTAUR
Cooperati cu noii colegi destul de bine si descoperiti ca la serviciu atmosfera poate fi si foarte potolita. Pentru moment, este de preferat sa nu renuntati la contactele vechi, doar pentru ca vi se impune.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

GEMENI
Sunteti obligat sa dati un raspuns cat mai rapid la propunerea de colaborare care vi se face de dimineata. Aveti contraargumente puternice, dar parca nimeni nu vrea sa va mai dea ascultare.
Sanatate – ●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

RAC
Va faceti prieteni noi, dar inca mai regretati “intalnirile” cu cei vechi. Probabil ca ati realizat deja ca doreau sa va vada preocupat mai mult de propria persoana. Comparatii interesante.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

LEU
Beneficiati de ajutor financiar, chiar daca nu l-ati cerut. La incheierea activitatilor, ar fi de preferat sa le multumiti celor cu care ati muncit cot la cot intreaga zi. Bani putini si cinstiti.
Sanatate – ●
Bani – ●●
Dragoste – ●

FECIOARA
Reveniti asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvati nimic pana nu le cereti scuze amicilor. Persoanele implicate au suferit suficient si puteti sa le restabiliti mai ales drepturile financiare.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

BALANTA
Evenimentele petrecute ieri seara va afecteaza se pare destul de serios. Este de preferat sa va pastrati demnitatea si sa va continuati programul de lucru dupa cum se asteapta sefii directi.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

SCORPION
In sfarsit, va rezolvati problemele familiale, dar intr-o maniera foarte originala. Considerati ca mai aveti inca prea multe responsabilitati, de care ar fi bine totusi sa nu uitati din nou.
Sanatate – ●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

Zodiac nouSAGETATOR
Riguros si perseverent, ii uimiti pe cei din anturaj si din familie prin deciziile ferme. Aceasta schimbare trebuie sa dureze, daca doriti sa fiti sustinut in continuare de toti. Elan motivat de iubire.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

CAPRICORN

Sunteti amenintat de acei adversari pe care pana acum ati stiut cum sa-i tineti la distanta. Este momentul sa nu mai pastrati secrete fata de sefii lor manevrele bizare ale acestora.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

VARSATOR
Va cheltuiti banii si resursele de energie pentru a le da din nou ajutor celor ce v-au criticat in ultima perioada de cate ori au avut ocazia. Nu veti regreta din motive absolut de neinteles.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

PESTI
Membrii tineri ai familiei va asculta fascinati si nu va ies din cuvant. Cei in varsta va invidiaza si va barfesc iar cu vecinii. Va simtiti lezat si actionati, fara sa mai stati pe ganduri.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

Horoscop oferit de hotnews,ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − seventeen =

24 + = 28

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie