Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop miercuri 17 februarie 2016

BERBEC

berbec Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Sanatatea voastra are nevoie sa va eliberati azi de toate obligatiile. Va trebuie un somn bun si o alimentatie sanatoasa, ca sa evitati probleme mai grave. Evitati intrigile ce se tes in jur. Doar relaxati-va!

 

 

TAUR

taur Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Cautati armonia in viata de familie si o colaborare corecta la serviciu. Dupa program, plimbati-va prin parc, insotiti sau nu, ori, daca e prea tarziu, dedicati-va seara unui hobby relaxant. Faceti orice va multumeste.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Un pic de solitudine nu o sa va strice relatiile cu prietenii, nici cu colegii de serviciu. Nu e o zi mai proasta, e doar o zi in care aveti nevoie sa va revizuiti atitudinea, gandurile, planurile de viitor.

 

 

RAC

rac Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Constatati ca va invartiti intr-un cerc, care nici nu are raza prea mare. Opriti tot ceHoroscop Ochi faceti si dedicati-va lucrurilor marunte. Sau somnului, ar fi si mai bine. Unii dintre voi se pot relaxa la bucatarie, gatind ceva special.

 

 

LEU

leu Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Nu aveti prea multa energie si pe aceea vreti s-o consumati pe dispute fara sens. Nu va victimizati singuri si nu va simtiti obligati sa intrati in bataliile altora. Si nici nu va asumati false datorii, ca nu castigati nimic.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Victorii minore, satisfactii asisderea pe ziua de azi. Nici nu trebuie sa va programati sa atingeti obiective importante nici acum, nici in urmatoarele zile. Nu e timpul sa luati decizii majore, atata timp cat va lipsesc informatii importante.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Posibile mici probleme financiare, ce va streseaza in mod exagerat. Din cauza acestora vreti sa evitati sa dati nas in nas cu niste prieteni. Si nici cu partenerul de viata nu aveti o relatie prea domoala. Sunteti obositi.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!V-a ajuns oboseala, ce este amplificata de o stare de sanatate nu prea buna. Nu e o astenie de primavara, ci doar consecinta unei activitati prea energice. E si o insatisfactie cu privire la faptul ca prietenii par ca nu va mai inteleg.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Nu faceti azi planuri care sa va schimbe total intreaga viata. Nici nu aveti in vizor detaliile aparent minore, dar care pot sa va schimbe total mentalitatea. Poate nu e nevoie de schimbare, ci doar de ajustari.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Se pare ca ati pierdut o oportunitate de castig sau doar aveti impresia ca ati ratat-o. Una peste alta, nici somn nu mai aveti din cauza asta. OK! In ritmul asta o sa mai pierdeti si alte oportunitati. Adunati-va!

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Va simtiti in siguranta, cu un fundament al vietii solid. Relatia cu familia este cea care va da atata siguranta. Bine, mai sunt unii membri care sunt pusi pe harta, dar parca nici n-ati vrea ca acestia sa se schimbe. Nostalgii!

 

 

Horoscop BleuPESTI

pesti Horoscop  17 februarie 2016  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Un pic cam melancolici si cu un aer seren. Se pare ca trebuie sa va luati la revedere de la cineva si nu va e usor. Calatoriile fara un itinerar prestabilit sunt cele care va linistesc tumultul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 7 =

+ 12 = 18

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie