Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop miercuri 22 octombrie 2014

BERBEC

Urmează o perioadă de prosperitate şi fericire. Poţi să respiri uşurat că în sfârşit munca pentru care ai depus atâta efort o perioadă îndelungată de timp începe să dea rezultate. Păstrează-ţi optimismul şi controlează-ţi emoţiile şi impulsivitatea.

TAUR

Vei fi preocupat de ideile care îţi pot aduce mai mulţi bani. Îţi trec prin minte variate moduri de acţiune. S-ar putea să întâlneşti câteva obstacole şi este posibil ca cei din jur să nu agreeze ideile tale. Trebuie să ai răbdare.

GEMENI

Atenţia ta rămâne îndreptată asupra familiei, prietenilor şi a celor dragi. Te concentrezi asupra propriilor ambiţii, asupra afacerilor şi a veniturilor. Fii atent şi nu renunţa la o slujbă sigură pentru una probabilă.

RAConstelatiiC

Te simţi ameţit şi te afli într-o stare melancolică. O mulţime de gânduri şi amintiri te vor face să priveşti lucrurile puţin mai altfel. Ai vrea să mai încetineşti ritmul şi în programul tău să figureze mai multă consideraţie şi înţelegere.

LEU

Oamenii din jurul tău te vor susţine în acţiunile tale. Este posibil ca în viaţa ta să se întâmple ceva care să-ţi facă inima să bată mai tare. Poate că este vorba despre ceva la care ai visat dintotdeauna. Fereşte-te de discuţiile în contradictoriu. Încearcă să fii generos, plin de înţelegere şi corect.

FECIOARĂ

Multe oportunităţi ţi se deschid înainte. Poate fi vorba despre o ofertă privind un nou serviciu, promovarea şi aprecierea pe plan profesional. Eforturile tale vor fi răsplătite. Eşti în formă de zile mari, aşa că nu o risipi cu fleacuri.

BALANŢĂ

Banii şi prosperitatea sunt în atenţia ta. Atitudinea ta pozitivă ţi-a scos în evidenţă abilităţile. Dacă perspectivele sunt promiţătoare pentru tine, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te relaxezi. Trebuie să ai un control deplin asupra programului tău.

SCORPION

Vei fi preocupat de aspectele mai rafinate ale vieţii. Va trebui să ai în vedere nevoile familiei şi poate să mergi la cumpărături. Este indicată o reducere a cheltuielilor. Ai grijă de hârtiile de la birou.

SĂGETĂTOR

Un vechi prieten cu care ai pierdut orice legătură se va întoarce în viaţa ta. Dacă nu te simţi tu însuţi, încearcă să te relaxezi. Vei lucra pentru ceva extraordinar şi vei primi aprecierile meritate. Poate că este mai bine să încetineşti ritmul.

CAPRICORN

Ar trebui să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ai muncit din greu şi nu te-a preocupat nimic altceva decât ambiţia şi cariera. Acum a venit timpul să iei o pauză şi să petreci ceva timp alături de cei dragi. Păstrează-ţi simţul măsurii.

VĂRSĂTOR

Sunt posibile schimbări neobişnuite în viaţa ta. Dar nu va fi rău deloc. Lucrurile care păreau nesigure mai înainte se vor aşeza al locul lor. Te vei bucura de compania celor care gândesc la fel ca tine. Nu lăsa niciun lucru să-ţi domine judecata.

AstroPEŞTI

Te simţi bine doar cu tine însuţi. Dacă ai făcut ceva care să transpună propria satisfacţie numai după aceea te vei simţi bine. Vei câştiga nume şi faimă. Munca ta va fi recunoscută. Vezi-ţi de drumul tău şi nu amesteca afacerile cu plăcerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

− 1 = 7

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie